to mimi : kassiliivas või tema..fekaalides siis on või võivad olla imikule saatuslikud bakterid. Netis on infot küllaga. PS : siiani pole kahte triipu tulnud :/
Olen vist läbinud suisa kõik sümptomid rasedusest. Alaselja tuim valu, pikaajaline väsimus, söögiisude kõikumine, päevade viisi iiveldus, peavalud ( kusjuures mul ei valuta pm mitte kunagi pea ), eelmine kuu hilinesid isegi päevad pea pool nädalat ja olin surmkindel, et nüüd on küll õnneks läinud. Sama päeva õhtul, kui tegin testi, mis on negatiivne hakkasid ka päevad :(.
Kusjuures ma absoluutselt ei mõtle hommikust õhtuni lapse saamisest ja ei stressa enda selle mõttega, kuid jah :(
Olen hakanud mõtlema, et kas peaksime ehk mõlemad kontrolli minema või ikka ootama selle aastakese ära ?
Kahju, et meil sellega keeruline on. Saaksime pisikese nii palju pakkuda. Oleme juba aastaid koos olnud ja oleme koos väga õnnelikud. Meil on päris oma kodu ja kindlad, head töökohad. Mees on isegi rohkem nördinud iga kuu, kui menst. algab - mis on muidugi väga armas, et ta ka sellest ikka nii osa võtab ja minuga samal lehel on, kuid jah :(