mul 26 nädal rasedust ja seks kohe üldse ei lähe. algul oli niisama paha olla enamuseajast ja mul tekkis seksi tõttu tihti põiepõletikke,mille hirmus ma eriti seksida ei tahtnud. aga nüüd kui tunnen juba lapse liigutusi on seks täielik out. ma ei suuda keskenduda nautimisele,kui laps sees samal ajal liigutab. ka on kõht suur ja kipub orgasmi momendil kuidagi kõvaks ja valusaks kiskuma ja orgasm pole ka endine.
samas kaisus olemist ja muud lähedust naudin väga. vahel (väga harva) tekib ka endal seksiisu, aga siis jälle ei pruugi meest kohe käepärast olla ja paari tunni pärast on see isu juba kadunud:D
muud ei oska soovitada,kui rääkida naisega palju sel teemal. ma ikka üritan meest igati hellitada ja temaga tegeleda muud moodi, lihtsalt enda intiimsetele piirkondadele ei taha kuidagi ligi lasta, vahel ikka teen seda, aga ega väga ei naudi...
ega muud polegi, kui et rasedus pole igavene ja loodan,et paar kuud peale sünnitust varasem seksuaalelu taastub, sest seks oli ka meile väga oluline suhtes ja armastan oma meest ülekõige ning igatsen ka taga aega, kus tundsin ennast seksuaalsena:)