Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Võimalik rasedus?
 
Inna 26. juuli 2013, kl 16.34
Nii, kasutame mehega "katkestatud suguühet", sest kondoomid ja teised vahendid ei sobi. On ka paarkorda juhtunud, et on sisse lõpetanud. Nüüd, see kuu on mul päevad hiljaks jäänud kolm päeva juba, tavaliselt käivad need nagu kellavärk mul. Ka rinnad on tundlikud ja iiveldab ja lõhnataju on tugevam. Olen mitu testi teinud, kõik negatiivsed. Päevade laadne valu on ka, aga voolis ilus valge, pole mingeid tükke ega midagi. Kuskohas Tallinnas ma saaks veretesti teha? Olen sellel alal täielik võhik, niiet andke mu teadmatus andeks. Kas veretest maksab ka? Kui kiiresti vastuse teada saab? Millal võiks uuesti testida?
Suured tänud.
 
alli 26. juuli 2013, kl 17.10
Testida võib 7 päeva pärast. kannatust. Sinul rasedust ei ole, see on meile selge. ole rahulik. ilusat suve.
 
Teadja 28. juuli 2013, kl 07.23
Veretest siiski näitab sulle praegu võimaliku raseduse juba ära. Mine www.quattromed.ee laborisse ja küsi hcg testi tegemist, maksis 7-8€ ringi. Tulemuse saad telefoni või meili teel( selleks vaja id kaardiga sissw logimist) 2-3 tunni pärast juba. Seal vereandmisel elav järjekord. Verd sai anda vist kel 8-15, võid olla söönud-joonud:) edu!
Prooviga leida siiski mingi rasestumisvastane vahend, pole kerge elada kui peab iga kuu pabistama:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!