Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Haavandid?!
 
Riinu 03. august 2013, kl 08.37
Soov oleks rasedaks jääda aga hiljutine arstil käik kummitab. Nimelt tean juba ammu,et mul on haavandid aga kuna proovid negatiivsed siis arst ütles,et pole vaja kõrvetada. Nüüd kus on tita soov mõtlesin,et lasen ära kõrvetada. Arst aga ütles,et ega haavandid sega rasedust ja sünnitamist. Küsimus siis ....Mis nüüd teha? Kas keegi on haavanditega rase olnud ja sünnitanud?
 
Kr. 03. august 2013, kl 09.14
Minu naine oli, räägiti talle sama juttu.

Sünnituse tõttu rebenesid aga haavandid pikemaks, kui emajõgi ja läksid mädanema, nüüd käin igapäev vöökohast saati sees neid pesemas.
 
ei tea 03. august 2013, kl 09.18
mina ei saa aru, milleks ma peaksin neid haavandeid seal hoidma ja säilitama. ütleksin ise arstile, et soovin ära kõrvetada. olgugi, et ei sega jne.
 
Liisa 03. august 2013, kl 22.11
Kas sa mõtled ikka haavandit emakakaelal? See ei sega tõesti rasedust ega sünnitamist. Paljudel on see/need kaasa sündinud. Kui analüüsid korras on, pole vaja midagi teha. Kui haavandeid kõrvetada enne sünnitust, võib see hoopis halba teha, sest kõrvetatud kude ei veni.
 
Liisaga nõus 12. august 2013, kl 14.02
Haavandid on tõesti osadel kaasasündinud:) Ei sega need rasedust ega sünnitamist aga peale sünnitust lase mõne kuu pärast, kui oled sünnitusest taastunud, need kohe ära kõrvetada. Ja kindlasti lase neid perioodiliselt kontrollida arstil ja proove võtta. Vanemas eas võivad seal igasugu asjad vohama hakata ja probleeme tekitada aga seni, kui organism on noor ja tugev, need probleeme ei tekita.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!