Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
PALUN ABI !
 
Neiu 03. september 2013, kl 20.00
Tere. kui mul algavad päevad 04.09. kestavad 5 päeva. kuna oleks minu õige aeg rasestuda ? (mis oleksid minu sootsad päevad) kas keegi aitaks
 
kle Neiu 03. september 2013, kl 20.15
Käi veel koolis ja õpi kirjutama.
Lause algab alati suure tähega.
Mitte kuna oleks minu õige aeg rasestuda vaid kuna oleks mul õige aeg rasestuda, mitte sootsad vaid soodsad.
Häbi, häbi.
 
mees 46 03. september 2013, kl 20.20
Kuule tüdruk?Kas koolis oled ikka käinud?Enne hangi endale tagatised(töökoht ja osta korter)siis hakka lapsi tegema.Loodan,et mehel rohkem mõistust peas?Või olete mõlemad ühe ja sama %-a.
 
offseason 03. september 2013, kl 21.11
Kui ma õigesti mäletan, siis rasestumiseks sobiv aeg on 2 nädalat enne järgmisi päevi. See tähendab, et kui sul algavad päevad umbes iga kuu 4ndal, siis õige aeg vahekorraks oleks umbes iga kuu 20ndal. Kuna päevad kõiguvad iga kuu mitme päeva võrra ja see õige aeg on vaid 1-2 päeva, siis rasestumise tõenäosuse suurendamiseks tuleks ikka päris tihti teha.
Soovin, et sigiksite hästi ja saagu teid palju :D
 
kle Neiu 03. september 2013, kl 21.43
tundub, et sa ei oska ka arvutit kasutada, googeldada.

Ovulatsiooni-arvutaja
http://www.kasulik.ee/calc/rasedus-ja-pere/ovulatsiooni-arvutaja.php

Kõige parem aeg viljastumiseks hakkab kohe kätte jõudma. Et viljastumise tõenäosus oleks suurem, arvuta välja oma ovulutsiooni aeg. Seda saad teha nii kui loed oma oodatavast menstruatsioonist tagasi täpselt 14 päeva. Võid selleks kasutada ka perekool.ee Kalkulaatorit. Ka regulaarne menstruatsioonitsükkel kõigub 2-3 päeva, seega võib õige päev veidi nihkuda. Ebaregulaarse menstruatsioonitsükkli korral ei sobi selline arvutusviis. Ovulatsiooni ajal, seega umbes 14. tsükli päeval, vabaneb ühest munasarjast küps munarakk. Munajuha narmad haaravad munaraku ja viimase ühinemine seemnerakuga toimub munajuhas - see ongi viljastumine. Munarakk on eluvõimeline 24 tundi ja seemnerakk 72 tundi, seega on võimaliku viljastamise ajaks 72 tundi enne ja 24 tundi pärast ovulutsiooni. Kui sel ajal viljastumine ei toimu, eritub munarakk, koos emaka limaskestaga järgneva menstruatsiooni ajal.

NB!
Ära sa jumala pärast veel last eostama hakka, sa oled emana veel liiga rumal. Arene veel.
 
jätan ka sulle avastamisrõõmu Neiu 03. september 2013, kl 21.48
googelda ovulatsioon ja lugemist kui palju, saad natuke targemaks.

Loe parem, kuidas rasedust ära hoida.
 
Abiline siin 14. september 2013, kl 16.17
Aitaks Sind teadmistega, aga sinu aadress ju ei tööta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!