Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Peale peetumist..
 
Murelik 08. september 2013, kl 13.09
Mul oli pool aastat tagasi raseduse peetumine. Tehti tabletipuhastus. Paraku tekkis aga infektsioon ja läksin kõrge palavikuga haiglasse, kus puhastati kirurgiliselt üle.

Oleme nüüd mehega proovinud uuesti, aga rasedust mitte kuskil. Kas on tõesti võimalik, et peale puhastust ei pruugigi enam lapsi saada? On kellelgi kogemusi? Arst mind kahjuks selles osas ei informeerinud ja peale nii valusat kogemust ei tulnud endal ka pähe, et küsida.
 
Hm 10. september 2013, kl 09.54
Kogemus küll puudub peetumise osas, aga kui mòelda, kui palju on peetumisi ja puhastamisi, siis inimesed ikka saavad laps.
Ma arvan, et hetkel see lapsesoov ja stress kõik nii ajuse vahel kinni, et lapse tegemine ei õnnestu. Targad ju ütlevad, et kui lõpetad proovimise, siis ka ònnestub. Minulgi ònnestus siis:)
Kui päevad käivad, siis kõik peaks nagu toimima ju. Osta endale need ov testid( mingi7€ kanti), proovi òiget aega tabada :) muidugi võid lasta ka gynel end üle vaadata uuesti, kas kõik siiski ok :)
Küll ta tuleb. Lihtsalt, ühe kuu jooksul rasestumisaeg nii lühike, siis tundub, et aeg venib meeletult. Aga küll ta tuleb :)
 
m 10. september 2013, kl 10.00
mul oli ka raseduse peetumine(7aastat tagasi),tehti puhastus ja öeldi et kolme kuu pärast võib uuesti proovida.õnnestus kohe esimesest korrast
 
ole mureta 12. september 2013, kl 09.15
mul kolmel sõbrannal katkenud, kõikidel hetkel 2-3 last :)
 
onyks 12. september 2013, kl 09.21
Sul on ju nii vähe aega sellest möödas. Liiga vara veel muretsema hakata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!