Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Olen või ei ole????
 
caizu 29. september 2013, kl 19.23
Ma olen juba üle 10 testi teinud aga ikka ei saa aru kas olen rase või ei. Plaanime titat ja see kuu pidid päevad hakkama 25 ndal aga ei hakkanud. Peale seda tegin teste... need mis on paberriba testid need on negatiivsed ja need plastikuga näitavad õrna teist triipu. Kas see õrn teine triip näitab rasedust või mis????
 
johhaidii 29. september 2013, kl 21.11
Arsti poole pole mõelnud pöörduda? samas võid ju 11 ja 12 testi ka teha
 
Seeneke 29. september 2013, kl 21.14
mõnel ei näita mitu nädalat test midagi. vara pole või?
 
Hm 30. september 2013, kl 10.43
No kui ikka õrn triip olemas, siis peaksid ju rase olema. Hcg tase tõuseb kahe päevaga nii kõvasti, et praegu peaks test ikkagi üsna tugevat triipu näitama.
Mine tee kusalgi hcg veretest ja asi on klaar. Näiteks quattromed laboris tallinnas saab teha. Tartus peaks olema TÜ laborites. Muude linnade kohta ei oska öelda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!