Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
rasestumise võimalikkusest
 
foo 05. oktoober 2013, kl 13.02
Olen 40-a. Aasta algul jätsime kondoomi ära ja kohe jäin rasedaks, st kuu aja pärast näitas test rasedust. Arst lausa kiitis, kui hea kõik välja näeb, tervis ja testid heas korras. Rasedus kahjuks peetus gripi tõttu 8. nädalal ja tehti tabletipuhastus. Päevad on alati väga korrapäraselt käinud ja peale tabletipuhastust taastusid täpselt kuu aja pärast. Peale seda pole rasedaks jäänud, aga nüüd, nädal enne päevi hakkas kergelt määrima, siis jäi järgi. Üle-eelmisel kuul oli midagi sarnast, mõne päeva pärast hakkas normaalselt pihta ikka. Huvitav, kas võib olla, et nüüd hakkab nagu kellapealt mingi vanusest tingitud värk või ja rasedaksjäämine enam ei õnnestugi? Või võis tabletipuhastus siiski midagi tuksi keerata?
 
a 05. oktoober 2013, kl 15.02
oled sa valmis puudega last kasvatama?
 
foo to a 07. oktoober 2013, kl 18.20
Ahjukütte puhul on muidugi tore, kui puud omast käest võtta, aga ootaksin siiski asjalikumaid kommentaare ja kogemusi.
Kuna mu tervis on korras, olen oma elus väga vähe alkoholi tarbinud, pole kunagi suitsetanud, suguhaigustest, põletikest vaba olnud, ka aborti pole teinud, st kirurgilist.
 
Hm 09. oktoober 2013, kl 14.41
Ma selle määrimise pärast ei põeks. Eks kindlasti stress ja titesoov teevad oma töö. Et isegi kui aastakümneid oäevad nagu kellavärk olnud ja vahepeal mingi määrimine, siis mis seal ikka. Endalgi nii olnud.
Kui praegu õnnestus ni kergelt, ehk uue ringiga õnnestub ikka.
Soovitan praegu juba võtta rasedate vitamiine või vähemalt foolhapet :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!