Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
duphaston
 
kessu123 09. oktoober 2013, kl 10.38
Mulle kirjutas arst välja duphastoni, et reguleerida mensest, peale pillide ära jätmist käivad nagu jumal juhatab. Ütles et kui ma soovin, võin hakata reguleerima oma mensest, aga ei pea, et võin ka oodata et see taastuks iseenesest. Pillidest juba 7 kuud vaba.
Igastahes mu küsimus on selline et kui ma hakkan duphastoni võtma, et reguleerida oma mensest ja jään rasedaks, kas siis on katkemise oht suurem? et noh duphaston tekitab kunstlikult ju hormooni ja arst ütles et kui ma beebiootele jään, et siis lõpetan võtmise, aga siis see hormoon jälle langeb? Jah tean, et oleks pidanud arstilt küsima, aga tol hetkel ei tulnud see ju pähegi :S
 
kui 09. oktoober 2013, kl 12.42
on katkemise oht võetakse ka duphastoni
 
Hm 09. oktoober 2013, kl 14.36
Tean, et duphastoni kirjutatakse välja just ka raseduse hoidmiseks.
Soovitan sul muretseda ovulatsiooni testid hoopis, ehk õnnestub nendega sul jaole saada :) apteekis müüakse vist alates 7€. Tean, et Tallinnas ultraheli.ee kohas saab täitsa ovulatsiooni asju täpsemalt uurida.
Minul ka peale pille päevi ei tulnud mitu kuud, aga kuidagi õnnekombel jäin ikkagi rasedaks :)

Sinu küsimusele kahjuks vastust ei oska anda
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!