Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Rõhuv tunne kõhus
 
Plaanime rasedust 14. oktoober 2013, kl 13.52
Kas võib tegu olla rasedusega ? Olen kusagilt lugenud, et raseduse alguses võib kogeda kerget kõhuvalu, kuna emakas suureneb jne. Endal on juba pea nädal aega ärkamisest kuni uinumiseni kõhus ( veidi allpool naba piirkonda ) selline kergelt rõhuv tunne. Täna hommikul oli aga vägagi menstruatsioonile eelneva valu feeling ja praeguseks on taaskord selline kergelt rõhuv tunne.
Seedimine on korras.

Päevad peaksid algama u. 4 päeva pärast ( üldiselt käivad väga regulaarselt - päev kaks kõikunud vaid ) ja ei tahaks enne ära jäämist taaskord testi teha.

Kas selline nädalane kõhuvalu võib viidata rasedusele ( emaka suurenemine ) või see valu nii pikalt ei kesta ja mitte nõnda varajases staadiumis. ( Saaksin olla rase maksimaalselt 3 nädalat ).
 
dr x 14. oktoober 2013, kl 15.12
Mensese eelne ebamugavustunne võib ka olla. Pole ju enam palju jäänud oodata, millal peaks hakkama. Naistevärk võib lambist hakata vingespussi mängima ja erinevaid sümtomeid esile tooma enne tsüklit. Vanuse muutudes muutub ka naise organismi talitus. See on kõik normaale. Tee järeldused alles siis kui tsükkel on üle läinud, kuid kui enam ei mata oodata see 4 päeva, siis saad ju raseduse testi teha. Milles siis probleem? Sümtomid ei viita alati rasedusele. Üks asi, mis viitab, on valulikud rinnanibud, siis on emakapiirkond katsudes kõvem kui tavaliselt. Tee test, saad rahu ja teada, kas oled või mitte. See peaks näitama 10 päeva peale rasestumist ja ei pea tsüklini ära ootama :)
 
KL 14. oktoober 2013, kl 16.31
Sul võib olla tulnukparasiit.
Peaksid kiiresti ravitseja poole pöörduma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!