Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Rasestumisvastased pillid. Kas peaks?
 
suvaline 31. oktoober 2013, kl 21.43
Tere,

Minul selline mure,et arst kirjutas mulle Marvelon rasestumisvastased pillid,pooleks aastaks, põhjusel,et mul on juba pikka aega olnud tsüklite vahel tugev määrimine. Lugesin infolehelt,et Marveloni hormoonisisaldus on väga suur. Nüüd mõtlen siin omas peas,et kas ma siis tõesti peaksin neid võtma?Plaanime last aga kuna mul see tugev määrimine on kaob igasugune seksiisu ära. Et ühesõnaga ei pea ma neid tablette võtma selleks ,et ennast kaitsta rasestumise eest vaid selleks ,et ennast ravida. Ajalehed on pungil täis artikkleid teemadel kuidas rasestumisvastased tabletid tekitavad tromboosi ja eriti suur on selle tekkimise risk kui sa viibid kõrgmägedes. Ma lausa elan kõrgmägedes igapäevaselt. Kas on kellelgi kogemusi Marveloniga? Kas on kõrvalmõjusid palju?
 
Hm 01. november 2013, kl 11.46
Antud tablettidega kokkupuudet pole minul küll olnud.
Ehk lased arstil need siis ära vahetada, kui seal see kõrgmägede jutt sees on.
Oled kindel, et tegemist lihtsalt määrmisega, äki hoopis need päevad siiski? Loogiliselt võttes võiks suur hormooni sisaldus ikka tujukust, kaalu kõikumisi ja nahka jmt muuta. Aga see kõik ni individuaalne. Kasutasin üsna madala horm sisaldusega pille, minul ei tulnud mingeid muudatusi. Samas kahel sõbrannal tõusis kaal.
Kui määrimise ajal seks ebamugav, siis ära lihtsalt sel ajal vahekorras ole. Võid endal muretseda ju ovulatsiooni testid. Siis saad selgust, kas määrmise ajal üldse mingit ov toimubki :)
 
ohjah 28. november 2013, kl 12.39
Migreenik ei ole? Auraga migreeniga niigi kõrge tromboosioht ja pillid tõstavad seda sel juhul veel oma 30%. Aga sellest arstid ei räägi..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!