Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Mehe viljakuse/viljatuse uuring
 
neiu 01. november 2013, kl 19.55
Kas keegi mees või kellegi mees on käinud nö sperma viljakusuuringutel? Ehk siis soov oleks teada saada, kas mees on viljatu või mitte ja kui ei ole viljatu, siis kuidas on sperma üleüldine kvaliteet ja tõenäosus lapse saamiseks? Kas sellist asja tehakse ka naistele?

Kuidas see võiks välja näha ja palju maksta?
 
Hm 01. november 2013, kl 21.32
Tean, et tallinnas ultraheli keskuses on võimalik naisel uurida rasestumise võimalust ja ovulatsiooni. http://www.ultraheli.ee/hinnakiri vaata seal günekoloogiliste protseduuride all.
Aga kui lähed güne kontrollile ja teatad, et soovid rasestuda, siis uurib sind kindlasti põhjalikult uktraheli abil ka seest poolt.
Mehe osas siin ehk vastused http://www.meestekliinik.ee/teenused
Ja vaata siin koduseid viljakua teste, meestele kui ka naistele :) http://www.sinule.net/e-pood/viljakustestid
 
HHH 17. detsember 2013, kl 17.27
Hei,

Lasin oma mehel ka teha Tallinna Pelgulinna naistekliinikus selline keskus nagu reprdoktiivimeditsiini keskus, ja tegti sperma uuring, maksad visiiditasu ja ei ole ka kulukas. www.lapsesoov.ee sealt saab parema info
 
Hu 22. detsember 2013, kl 15.38
Me käisime Tartus , tasulises. Mõned tunnid ja sai tulemused teada. Maksis ca 80 euri, aga aeg ja närv maksab ka midagi.
 
loodusravi 01. jaanuar 2014, kl 17.28
Siin selline teema üleval:
Ma tahan siin selle välja öelda, et te seda teaksite. Ehk aitab see lugu nii mõnegi õnnetu ja meditsiini poolt viljatuks tunnistatud naise õnnelikuks emaks teha :)

Esmalt küsiksin kõigilt viljatutelt, kas olete üldse kunagi enda verd ja soolestikku parasiitidest puhastanud? Koertele ja kassidele kirjutavad loomaarstid sageli parasiidimürke välja. Inimesed aga annavadki, aga endale ei taipa võtta. Miks, sest enamus inimkonnast arvab, et temal parasiite pole ja enamus selles vallas ka eksib, sest parasiidid on ligi 90%-l inimestel, kui aga kodus koduloomad, siis lausa 99%-l.

Ka paljud laibalahkajd väidavad, et inimlaibad lausa kubisevad parasiitidest. Parasiidid aga ei ela vaid soolestikus, vaid ka veres, organites, sh-s südames, maksas, ajus, silmades, lümfisüsteemis ja ka suguorganites, ummistades naistel munasarjasid ja munajuhasid, mis ongi sagel naiste viljatuse peamisteks põhjusteks! Ma tean, et naised, kes on ette võtnud põhjaliku kehapuhastuskuuri või/ja hakanud kasutama ka eriliste omadustega piirivett, mille avastus Venemaal on teinud taasrasestuvateks juba ka kliimaksi läbinud 60-70 aastased naised.

Meeste puhul aga seondub viljatus energiapuudusega mehe speratosoidides. 0n teada, et mehe sperma liikumiseks on vaja energiat ja selle loomulikuks laenguks on negatiivne laeng -150 m/v, kuid juues pidevalt vabaradikaalset, ehk + märgiga jooke, alkohol, kohvi, tee, poemahlad, pudeli- ja ka kraanivett, mille laeng on aga positiivne ja kusagil +100 kuni +200 kandis, mis aga on energaiat äravõttev laeng, kaotab sperma pikkamööda enda negatiivse ja energiat andva laengu ning muutub liikumatuks. Vaid Elava Vee joomine, mis annab laengut -200 ja enamgi, taastab pikkamööda mehe keharakkude negatiivse laengutaseme ja ka spermatosoidide liikumisvõime.

Nüüd küsige, miks arstid seda ei räägi? Hea küsimus, ma tean, et nad ei tea sellest mitte mütsigi, sest koolides õpivad nad vaid kaasaja meditsiini ravimitööstuste poolt raamistatud tarkusi, põlates ära paljusid igivanu rahvatarkusi ja ka tänapäevaseid meditsiiniväliseid tervisesaavutusi. Seega, kes meditsiinis pettunud, pöörduge taas lovduse poole ja Emake Loodus ise aitab teid teie tervenemise teel.
 
hahaham 03. jaanuar 2014, kl 14.56
Siis peaks me juba välja surnud olema. A näe saavad lapsi vaatamata kohvi ja mahlajoomisele. Joodikud läbi aegade viljakamad ja toatäis tittesid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!