Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
madal kehakaal = lastetus???
 
kiki 09. november 2013, kl 18.16
Minul selline küsimus, et kui olen looduse poolt määratud väikest kasvu ja alakaaluline, kas siis polegi võimalik lapsi saada???????
Olen püüdnud kaalu tõsta, aga see pidev söömine on mul tervise ja seedimise täiesti sassi löönud.
Olin koguaeg hea tervise juures ja energiline, aga lihtsalt väikest kasvu. Mul poleks vaja kaalu tõsta, aga tahame abikaasaga last saadaja nüüd tuli äkki välja, et mul polegi võimalik rasestuda.
Olen 30 aastane, pikkust 170 cm ja kaal püsib kuskil 47 kg kandis.
 
eiei 09. november 2013, kl 18.50
no ei ole põhjus madalas kehakaalus. Kas arst väitis nii või? Mul on sõbranna, peenike nagu pilbas, ei võta juurde mingi nipiga, aga lapsi on tal terve kari. Nii et madal kehakaal, kui see pole just näljutamise tulemus, ei põhjusta küll lastetust.
 
Di. 09. november 2013, kl 20.48
Minu kaal oli aastaid 52kg (168cm), nuumasin ennast, aga tulutult ... kuu aega tagasi hakkasin magneesiumi võtma ja kaal tõusis kohe 3kg. Ehk läks ainevahetus paika sellest. Kuna organism ise magneesiumi ei tooda, siis peaks selle kuuri läbi tegema ...

http://doctorjaan5.wordpress.com/2010/02/02/magneesium-puudub-tihti/
 
tt 10. november 2013, kl 13.56
kas päevad käivad? või on ära jäänud?

ainult madal kehakaal küll lastetust ei põhjusta. seal peab ikkam idagi muud taga olema. aga kui on tõesti vaja, et koguksid teatud kilod juurde, siis see on tegelikult võimalik, tuleb vaid ühendada trenn ja õige toitumine (mitte arutu rämpsu ja rasva õgimine) ning arsti poole pöörduda, et saada juhised ja välistada muud terviseprobleemid
 
lillu 05. detsember 2013, kl 17.46
Di.
Miks 168cm pikkune ja 52kg kaaluv naine juurde peaks võtma? Täiesti ideaalne kaal ju. Ma näiteks 165 ja 46-47kg, ei ole mingi kõrend, vaid lihtsalt sale ja heas vormis, päevad käivad ka. Aga eks see vist sõltub kehaehitusest ja organismi eripäradest. Tean inimesi, kes peavad menstruatsiooni toimumiseks oma kaalu teatud tasemel hoidma.
Kõige mõistlikum on õige arsti poole pöörduda ja ehk süüa mingeid vitamiine ja aineid, mis seda viljakust soodustavad. Niisama palju süüa ei ole tõesti mõtet.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!