Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Pidevad kahtlused (rasedus)
 
Mann 29. november 2013, kl 10.18
Tere kõik foorumi külastajad!

Tean, et siin on juba kindlasti sellist teemat olnud aga siiski otsustasin kirjutada.

Viimasel ajal on olnud mul rasked ajad. Läksin elukaaslasest lahku jne ning ka siit tulebki minu probleem. Viimati olin elukaaslasega kaitsmata vahekorras augusti lõpus ning nüüd on pidevad kahtlused , et võin olla rase. Beebipille muidugi võtsin aga ma pole eriline tableti sööja, siis jäid ka mõned korrad vahele, kahtlus on suurem. Teiseks selle aja jookusl olen ma teinud vähemalt 5 rasedustesti ja kõik testid on olnud negatiivsed, seega kahtlused nagu vähenesid. Ei pööranud enam sellele nii palju tähelepanu. Mul pole erilisi sümptomeid, mis viitaks ka rasedusele ( nt päevade ärajäämine, söögiisu suurenemist, sest seda mul on koguaeg olnud, iiveldustunnet jne). Ainukesed sümptomid võivadki olla need imelikud korinad ja mulinad mu kõhus ja liigne väsimus, samas see võib olla ükskõik mis muu.

Tahakski küsida, et kas kellegil on kogemusi sellega, et olete teinud mitu rasedustesti ja kõik on olnud negatiivsed, kuid teatud süptomid on ikka ning hiljem on selgunud, et oletegi rase?

Ja ma ise mõtlen seda, et ma peaks olema umbes 15. nädalat rase juba ja kõht peaks olema juba suht hästi nähtav, või mis te arvate?

NB! On olnud väga kiired ajad ning pole jõudnud lihtsalt naistearsti juurde, et oma kahtlustele lõpp teha, seega mõtlesin, et uuriks ka teie kogemusi.

Igatahes jagage kõik oma erinevaid kogemusi,

Ette tänades,

Mann
 
hm 29. november 2013, kl 10.53
ma arvan et sa ei ole rase, minul rasedusi näitas tr4st kohe.
 
Mann 29. november 2013, kl 11.05
hm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ma arvan et sa ei ole rase, minul rasedusi näitas
> tr4st kohe.


Ma loodan ise ka, pigem on see ülemõtlemine vms aga kunagi ei saa kindel olla. Sest tõesti reaalselt peaks rasedustest näitama positiivset, kui nii pikalt juba rase oleks. Ma ei tea, segane asi :)
 
laima 29. november 2013, kl 11.15
mul on ka alati ca 10ndast päevast test kohe näidanud
 
kristi 04. detsember 2013, kl 19.50
Ma arvan ka et ei ole :)
Sama siin, test näitas 10ndal päeval et olen rase. See pigem on jh sul ülemõtlemine.
Mina plaanisin last mai kuust ja alles novembris jäid päevad ära, varem ei rasestunud, kuna mõtlesin sellele liiga palju :)
Ja nüüd õnneks sain oma triibud kätte ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!