Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Rasedus või tsüklihäire?
 
Tigu 26. detsember 2013, kl 17.51
Alustan siis sellest,et 22ndal nov. sai oldud mehega (ehk ov. aeg) ja päevad oleksid pidanud hakkama 7ndal,hakkasid aga 5ndal ja kestsid kentsakalt vähe. 6-7 päeva asemel oli 2 päeva ehk. min. verega ja ülejäänud õrnalt määris..
kindlustundeks olen teinud ära juba 6 rasedustesti.. 3 neid näitab õhkõrna roosat triipu ja need tekkisid sinna ka hiljem kui 5min. jooksul.. 3 testi näitab negat.. Nüüd peaksid päevad hakkama 1.jaan. kuna on pühad siis pole võimalust kiiremas korras arstile ka pääseda.aga mõtlemiselt on hullumas..
 
Ikka tuleb ette 26. detsember 2013, kl 18.30
Ah, et 5,dets hakkasid ja kestsid 2 päeva kui ma õieti aru saan, oleks Sul aega arstile minna olnud umbes 10.dets kuni 23.detsembrini, s.o.ca 13 päeva ehk 2 nädalat peaaegu, mis aga Sa testimiseks kasutasid.
OK. Täna on 26. No oota siis jaanuari algus ka ära. Ära üle mõtle-muretse, see ei mõju hästi.
Tee veel üks test ja vaata nüüd.Ära hullu, loodetavasti on kõik korras.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!