Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
loomulik rasedus
 
midagi, mida meditsiin ei tea 31. detsember 2013, kl 22.32
Ma tahan siin selle välja öelda, et te seda teaksite. Ehk aitab see lugu nii mõnegi õnnetu ja meditsiini poolt viljatuks tunnistatud naise õnnelikuks emaks teha :)

Esmalt küsiksin kõigilt viljatutelt, kas olete üldse kunagi enda verd ja soolestikku parasiitidest puhastanud? Koertele ja kassidele kirjutavad loomaarstid sageli parasiidimürke välja. Inimesed aga annavadki, aga endale ei taipa võtta. Miks, sest enamus inimkonnast arvab, et temal parasiite pole ja enamus selles vallas ka eksib, sest parasiidid on ligi 90%-l inimestel, kui aga kodus koduloomad, siis lausa 99%-l.

Ka paljud laibalahkajd väidavad, et inimlaibad lausa kubisevad parasiitidest. Parasiidid aga ei ela vaid soolestikus, vaid ka veres, organites, sh-s südames, maksas, ajus, silmades, lümfisüsteemis ja ka suguorganites, ummistades naistel munasarjasid ja munajuhasid, mis ongi sagel naiste viljatuse peamisteks põhjusteks! Ma tean, et naised, kes on ette võtnud põhjaliku kehapuhastuskuuri või/ja hakanud kasutama ka eriliste omadustega piirivett, mille avastus Venemaal on teinud taasrasestuvateks juba ka kliimaksi läbinud 60-70 aastased naised.

Meeste puhul aga seondub viljatus energiapuudusega mehe speratosoidides. 0n teada, et mehe sperma liikumiseks on vaja energiat ja selle loomulikuks laenguks on negatiivne laeng -150 m/v, kuid juues pidevalt vabaradikaalset, ehk + märgiga jooke, alkohol, kohvi, tee, poemahlad, pudeli- ja ka kraanivett, mille laeng on aga positiivne ja kusagil +100 kuni +200 kandis, mis aga on energaiat äravõttev laeng, kaotab sperma pikkamööda enda negatiivse ja energiat andva laengu ning muutub liikumatuks. Vaid Elava Vee joomine, mis annab laengut -200 ja enamgi, taastab pikkamööda mehe keharakkude negatiivse laengutaseme ja ka spermatosoidide liikumisvõime.

Nüüd küsige, miks arstid seda ei räägi? Hea küsimus, ma tean, et nad ei tea sellest mitte mütsigi, sest koolides õpivad nad vaid kaasaja meditsiini ravimitööstuste poolt raamistatud tarkusi, põlates ära paljusid igivanu rahvatarkusi ja ka tänapäevaseid meditsiiniväliseid tervisesaavutusi. Seega, kes meditsiinis pettunud, pöörduge taas lovduse poole ja Emake Loodus ise aitab teid teie tervenemise teel.
 
Loomulik rasedus 06. jaanuar 2014, kl 19.20
Meditsiini seisukohalt oleksin pidanud, mis iganes vedelikke jooma, et rasedaks jääda. Suure üllatusena arstidele tuli siiski mu rasedus, mis jäi püsima ning sündis õigel ajal ilus terve ja tore laps :) Nii et laps tuleb siis, kui selleks õige aeg, mitte õige parasiitpuhastus.
 
hm 08. jaanuar 2014, kl 16.15
kuule -emake loodus küll ette ei näe, et 70 aastased muitd peaksid rasedaks jääma
 
oijah 15. jaanuar 2014, kl 01.20
midagi nii lolli ma polegi enne lugenud...
 
hmmm 15. jaanuar 2014, kl 20.50
Mul on tunne, et siin foorumites ongi ainult ühed kibestunud inimesed, kes tahavad kogu aeg midagi halvasti öelda.. Nii palju, kui ma olen lugenud kommentaare erinevate teemade juures on alati neid, kes ainult kommenteerivad a´la laus lollus, mõtetu teema või kuidas nii ajukalt üldse küsida saab.
Noh.. võibolla kõik inimesed ei ole nii osavad kirjaneitsid, et oskaks enda mõtteid täpselt kirja panna ning kui keegi siia paneb mõne teksti või lõigu, mis kuskilt saadud, siis see ju tore, et tahetakse aidata ja lisatakse infot. Sellepeale tuleb aga kohe vingumine ja virin.
Jube kui kibestunud inimesi ikka on..
Ma ei mõista tõesti teid...
 
eheh 23. jaanuar 2014, kl 00.17
Ei teinud me kumbki parasiidipuhastuskuure ega joonud erilist vett. Kohvi ja teed see-eest jõime küll. Rasestusin esimesel kuul, kui lapsesaamine oli mehega kokku lepitud. Olime üle 30 ka, nii et oleksime pidanud juba piisavalt rikutud olema, kuid - võta näpust.

Samas, kindlasti aitab rasestumisele kaasa ka positiivne meelestatus. Nii et kui igasugu puhastuskuurid ja õige vee joomised kellelegi enesekindlust lisavad ja pingeid maha võtavad - palun väga!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!