Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
küsimus ovulatsiooni-asjatundjatele
 
beeta 09. jaanuar 2014, kl 21.00
päevad lõppesid 2.jaanuaril, seks oli 5.jaanuaril, ja juba 7.jaanuaril oli tugev munavalgevärk, alaseljavalud ja hull seksi-isu, siis kas seks oli lapsetegemiseks heal või liiga varasel ajal?
mul on ovulatsioon alati kas kohe või kuni nädal peale päevade lõppu, mitte mingi 14 päeva siia-sinna.
 
Janika 11. jaanuar 2014, kl 15.57
Arvan, et see oli väga heal ajal. Kõik ovulatsiooni tunnused sul ju kirjeldatud ja kui tekib hull seksi-isu, nagu sa mainisid, siis see tähendab, et keha on valmis viljastumiseks ja see on selleks kõige sobilikum hetk. Igaljuhul hoian pöialt.
 
beeta 23. jaanuar 2014, kl 20.11
Vol 2
nüüd mul 13ndat päeva kehatemperatuur hommikuti 37 ja õhtuks 37,3. Täna hommikul oli täiesti selline tunne, et päevad ongi kohal, tavaliselt algavad sellise valu järel kohe ja hooga, aga ei tulnud, õige natuke helebeežikalt määris korra ja õhtul ikka 37,3. Päeva jooksul tuikab paremal pool alaseljas vahetevahel.
Kas lükkub mõnel muul põhjusel edasi, ei tea, aga kui ülehomseks ei hakka, siis vist tasub test osta küll.
 
katsejänes-beeta 24. jaanuar 2014, kl 14.10
Ikka pole päevi, tunne täpselt nagu esimese rasedusega, st pea käib ringi, jõudu napib ja kui kõht läks tühjaks, hakkas lõpuks päris tugevalt iiveldama ja minestustunne tuli peale. Temperatuur ikka 37 ja ei mingit määrimist ega muud. Ja kiusatusele ei suutnud vastu panna, tegin ühe Apotheka testi, see näitab 1 kriipsu, aga tegin selle mitte hommikul, vaid lõuna ajal ja ehk ka liiga vara, sest päevad oleksid pidanud hakkama eile-täna-homme. See 1 triip isegi üllatas. Midagi mul igatahes viga on ja see häirib, kui ei tea täpselt, mis. Eks peale raseduse muidugi leidub ka teisi huvitavaid nakkushaigusi :)
Samas, kas on loogiline, et kui juba süda pahaks läheb, siis raseduse korral test ei näitaks?
 
katsejänes-beeta 26. jaanuar 2014, kl 14.00
Lõpuks ikkagi hakkasid pihta õnneks, vähemalt asi selge. Seega lihtsalt väga teistmoodi oli seekord. Järeldan edaspidi vähem. Ajastus ei olnud ka vist ikka päris õige.
 
ootuses 29. jaanuar 2014, kl 22.27
Viimane menstruatsioon algas 23 jaan. Tükli pikkus ligikaudu 24-25 päeva. Millal oleks kõige õigem aeg asjaga tegeleda?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!