Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kas rase?
 
Anonüümne 15. jaanuar 2014, kl 19.23
Tere! Minu küsimus on võib-olla igapäevane ning tavaline. Räägin oma olukorrast. Nimelt olid viimased päevad 27.detsember. Vahekorras olin 5.jaanuari öösel vastu 6ndat jaanuari. Ovulatsioon oli kindlasti 6-9 jaanuaril, sest olid olemas kõik ov. iseloomulikud tunnused. Hetkel painab küsimus, et kas võisin jääda rasedaks ning kui suur tõenäosus see on?
Tekitab küsimust, et kui viljastumine toimus siis umbes 10.jaanuar, siis kas sperma reaalselt pidi vastu pidama kuni 10-nda jaanuarini või kuidas? Naistearst ütles, et sperma suudab elus püsida 72 h ning seega 3 päeva.

Palun andke arukaid vastuseid :)

NB! Raseduse tunnustest ma ei oska öelda, kuna reaalselt, KUI peaksin rase olema, siis oleks alles 3 nädal. Muidugi on mul kõhus imelikud valud, rinnad on kuidagi suuremad, katsudes ka natukene hellad, aeg-ajalt on ka peavalud, kuid kõik need tunnused ma eeldan ei tähenda automaatlselt rasedust.
 
Kindel on 15. jaanuar 2014, kl 19.40
Vaatasin kaardilt - automaatselt rase.Pole kahtlustki!
 
Anonüümne 15. jaanuar 2014, kl 19.57
Mis kaarti te vaatasite?
 
irv 15. jaanuar 2014, kl 19.59
äkki tarokaardilt?
 
Anonüümne 15. jaanuar 2014, kl 20.04
See nüüd küll eriti arukas vastus polnud nagu ma soovisin....
 
fotu 15. jaanuar 2014, kl 20.15
No ega see küsimus ise nüüd ka kuigi arukas ei olnud, kui päris aus olla: kas rase?
Kui sa küsid, kas oli viljakas aeg, siis jah, ovulatsiooniaeg oli küll ja seega on võimalus olemas, aga ka igast viljakal ajal olnud vahekorrast ei jääda alati rasedaks. Igasugused "tunnused" on sellest, et kuulad oma keha, mis enne päevi ikka selliseid tunnuseid annab, kuigi sa seda ehk seni märganud pole.
Oota ja vaata, kui päevad ei hakka õigel ajal, siis oota veel paar päeva, ja siis tee test.
 
Anonüümne 15. jaanuar 2014, kl 20.28
Võibolla pealkiri jah pole just kõige arukam, vabandan sellepärast, aga mõte oli selles, et kas on üldse mingigi tõenäosus, et rase?
Kui kehtib reegel, et 72h, siis viljastumise aeg oli ju 10.jaanuar ja seega ei oleks pidanud ju 6ndast kuni 10-ndani sperma vastu ja hukkus. Kas ma olen asjadest õigesti aru saanud?
 
lol 15. jaanuar 2014, kl 20.31
Kuskohast sellised inimesed tulevad ? Normaalne inimene läheks apteeki, ostaks rasedustesti ja olekski vastus käes.
 
Anonüümne 15. jaanuar 2014, kl 20.35
Kui oodatavad päevad peaksid olema 22.jaanuar, siis ma ei saa aru, mis ma selle rasedustestiga hetkel peale peaksin hakkama? 7 päeva enne oodatavaid päevi teen rasedustesti ja loodan, et sealt selgub ka midagi asjalikku? Ma küll kahtlen sügavalt...
Pöördusingi eelkõige siia sellepärast, et inimesed annaksid NÕU, et kas üldse ON mõtet loota!
 
fotu 15. jaanuar 2014, kl 20.45
Ülemõtlemine neis asjus ei ole lihtsalt mõistlik :) Milleks kulutada närve, raisata raha liiga vara tehtud testidele, ajada oma keha stressi (mine tea, mis tükke see pärast tegema hakkab), pärast langeda masendusse, et päevad hakkasid... nagu siin tihti lugeda võib?
Kannata paar nädalat ja siis saadki ju teada.
Kui sa nii väga tahad loota, siis muidugi: oli viljakas aeg ja kõik võib olla :)
 
fotu 15. jaanuar 2014, kl 20.48
Kõige lahedam värk on aga see, et meil on sinuga peaaegu täpselt samad kuupäevad, kui toimus nii see, kui ka see teine asi :P
Seepärast üldse sõna võtsin.
 
Anonüümne 15. jaanuar 2014, kl 20.54
:)
Eks tuleb tõesti oodata ja vaadata, aga see on NII raske, kui mõtted jooksevad ikka sinnamaale, et kas olen või ei ole?! :)
Igatahes loodan, et annate teada siia teema alla, kas teil õnnestus :) Huvitav lihtsalt teada ;)
 
Gea 21. jaanuar 2014, kl 18.22
Kui vana sa oled? 13? Kõhus on valus ja rinnad hellad 3-ndal nädalal? Sa pole vast kaineks saanud uusaasta peost veel. Peale vahekorda 10 päeva jooksul näitab rasedus test ära, mis värk on. Mida sa veel passid?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!