Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Mees lapsesooviga naisele
 
ThePresident 22. jaanuar 2014, kl 14.03
Kui siin mõni naine soovib last, siis võib kirjutada minule e-mailile. Võin vabalt olla ka sisuliselt isa. Olen tüdinenud naistest, kes lihtsalt ei taha. Miks mitte siis kõnetada naisi, kes tahavad?
 
naine 09. aprill 2014, kl 01.52
tahaks endale last, aga ei leia meest, kes pärast lapse tegemist ka abistaks tema kasvatamisel, juhul, kui minu endaga peaks midagi juhtuma, siis ei taha, et laps üksinda peaks jääma.
 
naine30 09. aprill 2014, kl 10.15
Mina enda kogemuste põhjal võin öelda, et ma ei taha lapsi ühegi mehega, kes suhte püsivust ja väga head kvaliteeti kõige tähtsamaks asjaks ei pea. Jah, kui liblikad lendavad, siis on kõik tore, aga ma tahan meest, kes saab aru, et ka temast kogu tema käitumise ja olekuga oleneb PIKAS perspektiivis suhte kvaliteet ja mõlema partneri õnn. Tean, et elus pole garantiisid, kuid vähemalt selline suhtumine peaks olema ka mehel. Mitte ainult füüsiline kiim ja pidevalt uue ja parema otsimine.

Meestel on mugav ja lihtne lapsi tahta, sest ega nemad ju selleks mingit vaeva nägema ei pea. Naiste kanda jääb kogu valu ja vaev, karjääripausid, palga kaotus, välimuse muutus, terviseprobleemid jne. Seega mehele peab vähemalt selles osas kindel saama olla, et ta tõesti tahab hoolida ja armastada ka rasketel aegadel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!