Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Peale aborti
 
Karmen27 18. märts 2014, kl 09.08
Peale aborti kui kiiresti jäite uuesti lapse ootele?
Küsimus siis eelkõige neile, kes planeerivad perelisa ja abort polnud vaba valik. Endal toimus see jaanuaris ning nüüd märtsis ov ajal tahaks uuesti proovida. Kas see oleks liiga vara veel? Ise tunnen end kenasti ja mingeid kaebusi pole. Isegi veebruarikuu mensa toimus "õigel" ajal.
 
soovitan 18. märts 2014, kl 09.56
arstilt ikka küsida,sest olen kuulnud, et kui liiga vara, võib katkeda ja jäädagi see oht alatiseks, ei tea?
 
hmm 19. märts 2014, kl 14.03
Soovitaksin naistearstilt küsida. Loogiliselt võttes arvan, et ennem tasuks kehal natuke taastuda sellest stressist enne kui ta uut "koormat" kandma paned :)
 
liina 19. märts 2014, kl 18.09
Oleneb muidugi, missorti abordiga tegu oli, aga näiteks tabletiabordi korral võib põhimõtteliselt kohe alustada. Nii ütles arst mulle.
 
hm 20. märts 2014, kl 11.38
ega see tablett ka mingi süütu asjake pole. Igal juhul koormab see keha ja tervist ja tasuks ennem natuke kehal taastuda lasta kui järgmise koorma talle peale paned
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!