Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Emakas asub taga
 
hmm 19. märts 2014, kl 13.59
Naistearstid ütlevad igakord kontrolli käigus, et emakas asub kaugel ja tagapool. Küsisin, et kas see on hea või halb? Günekoloog jäi kuidagi pikalt mõtlema ja ütles ebalevalt, et ei-ei, see on lihtsalt eripära. Ainuke asi, mis ta ütles, oli see, et mensese ajal võib olla alaseljavalu rohkem kõhuvalu asemel. Mina aga arvan, et siin mängib muu asi ka rolli. Näiteks kas sünnitada on keerulisem? Loogiliselt võttes on ka rasestuda ju keerulisem kui emakas asub kaugel ja taga. Kergem on ju siis, kui emakas asub otse ees ja lähedal?
 
peaaegu arst valmis 19. märts 2014, kl 14.06
tegelikult see ongi eripära, emakas saab asuda erineva kalde all ja kõik need kalded - ette, keskel ja tahapoole - loetakse kõik täiesti normaalseteks. aga lihtsalt on kujunenud välja, et osasid kaldeid esineb rahvastikus rohkem ja osasid vähem. Teie olete antud juhul nende hulgas, kes on vähemuses. Sünnitus küll seepärast raskem ei ole, kuna kalle on tegelikult väike ja kokkuvõttes asub emakas ikka ilusti seal, kus ta olema peab :)
 
siis 19. märts 2014, kl 15.53
sobib taganpoos.
 
siis 19. märts 2014, kl 15.53
 
lilli 09. aprill 2014, kl 13.02
Minul asub ka emakas tagapool, olen edukalt 2 last sünnitanud ja kõik on OK.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!