Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kui usaldusväärsed on rasedustestid?
 
Kurjam 21. märts 2014, kl 18.23
Täiesti võimalik, et suhteliselt tavaline ja naiivne küsimus siin aga kui usaldusväärsed on ikkagi rasedustestid?

Ma olen olukorras, kus päevad on jäänud hiljaks nädala ja kaks rasedustesti on näidanud negatiivset tulemist mis kõlab nagu tavaline tsüklihäire. Oma peaaegu 30 aasta juures ei ole küll miski mind nii murdnud, et seda bioloogilist kella oleks miski suutnud häirida ja hetkel ei saa ka öelda, et oleks väga pingeline või tavapärasest muutlikum aeg aga eks kõik ole võimalik.

Mis teeb olukorra tegelikult imelikuks on kogu päeva kestev ja hommikul eriti intensiivne iiveldus, kõrgenenud tundlikkus lõhnade suhtes, põhjendamatu väsimus ja kõik muud jutud.

Minu kolme raseduse kogemus ütleb, et asi tundub üsna sedamoodi olema aga testid väidavad vastupidist... Arstisabad on pikad ja nii on aega üle mõelda :D

Seega mis on teiste inimeste kogemused- kui julgelt võib väita, et testi negatiivne tulemus ikkagi tähendab reaseduse puudumist?
 
kkk. 21. märts 2014, kl 23.36
Alati ei tähenda. Valenegatiivseid teste saadakse, valepositiivseid üldjuhul mitte. Valenegatiivse testi põhjuseks võib olla liiga lahja uriin, testi valesti kasutamine, testi on säilivusajast üle jne. Ja kõigele lisaks - on naisi, kellel läheb test väga hilja alles positiivseks.

Mine anna veretest, kust määratakse hcg ehk n-ö rasedushormoon, veretest ei eksi (kui labor ei eksi, aga see on väga väike tõenäosus:D). Vereteste saab anda haiglates, erahaiglates.

Loodan, et oled rase! :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!