Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Erinevad hirmud
 
Miisha 04. mai 2014, kl 18.51
Arvan et on aeg lapse saamisele mõtlema hakata. Siin on puust ja punaseks tehtud, et raseduse ajal on keelatud suitsetamine ja alkohol. Küsimus aga selles, kas eelnev alkoholi tarbimine või suitsetamine võib samuti jälje jätta lapsele. Kas pean enne kuidagi oma organismi puhastama ja alles siis last tegema hakkama?
 
piff 04. mai 2014, kl 19.54
Kui sa oled jõudnud juba oma organismi alkoholi ja tubakaga ära rikkuda, siis ei aita enam mingi puhastuskuur. Aga üldiselt noor organism on tugev ja nii kergelt ei saastu. Üle kolmekümnestel tekib juba risk. Samas tekitavad riske ka igasugused muud asjad alates geenidest, nii et riskidest ei pääse niikuinii. Seega ei ole mõtet liialt muretseda. Võta parem asi mõnuga ette :)
 
Miisha 04. mai 2014, kl 20.24
Olen 35, sellepärast arvangi, et olen jõudnud piisavalt palju alkoholi ja sigarette tarbida. Suitsetanud pole jah küll peaaegu aasta, kuid kerge alkohol on küll tavaline:(
 
Naine 04. mai 2014, kl 21.27
Mõttel on jõud ja hirmud saavad teoks. Seega ära pabista ja mõtle asja hullemaks kui tegelikult on. Elu on näidanud, et ka padujoodikutel on väga andekad ja terved lapsed:)
 
piff 04. mai 2014, kl 21.27
35+ naised on niikuinii juba esmasünnitajatena riskigrupp, olgu nad siis alkoholi ja suitsu tarbinud või ei. Seega katsu asja rahulikult võtta, muidu sõnad veel ära.
 
nele 04. mai 2014, kl 22.31
mul enamvähem sama mure. Rohkem huvitaks aga see-mitmendal raseduskuul on võimalik tuvastada, kas tegu terve v. väärarenguga lapsega. Ei taha iial oma lapsele sellist piinarikast ja rasket elu, sellepärast tahan teada, millal oleks viimane aeg midagi avastada ja likvideerida. Elu on karm ja ebaõiglane
 
joonas 23. mai 2014, kl 17.39
8 ndal kuul tehakse ka teste, mida ennem teha ei saa. Ootad ja loodad.
Tartu Ülikooli laborid võtavad selliseid katsejänesteks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!