Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
lapsesoov
 
nirk 20. mai 2014, kl 08.50
Olen 36 aastane ja ei ole enda kõrvale sobivat elukaaslast leidnud, kellega pere luua. Kuna tunnen, et olen valmis emaks saama, siis tahtsin nõu küsida naiste käes kes on samas olukorras olnud või on, et kuidas edasi liikunud olete. Olen mõelnud lapse saada kunstliku viljastamise teel, kes on sama tee ettevõtnud, andke nõu, kas oli on mõistlik otsus. Sooviks teada ka seda, kui tervis endal ok, kas siis haigekassa toetab kunstlikuviljastamise protseduuri või tuleb kulud endal kanda (kulude enda kanda võtmine ei ole muidugi mingi probleem). Lihtsalt tahaks teada naiste arvamust, et kuidas oleks mõistlikum. Ütlen kohe ära, et täitsa suvalise mehega ei ole nõus last eostama, sellest tekkinud ka selline olukord.
 
titetegu 20. mai 2014, kl 10.37
Haigekassa üksikvanemaid ei toeta. Mõistlikum oleks kasutada traditsioonilist mahemeetodit ilma kaitsevahendeid kasutamata. Mittesuvalisi mehi on palju Indias,Iraanis, Iraagis, Afganistaanis samuti ka kaugemates paikades nagu Aafrika või Lõuna-Ameerika.
 
parimad 20. mai 2014, kl 12.36
mehed on siiski Albaanias, Serbias ja Mosambiigis.
 
mees tahan ka last 20. mai 2014, kl 12.45
ma olen 34a mees vallaline.tahaks ka last saada aga pole leidnud naist kellega koos olla ja teha
 
autorile 21. mai 2014, kl 12.49
Ma leian, et sa peaksid kindlasti oma soovi teoks tegem a. Mu mehe suguvõsas on lausa 3 naist, kes on spermapanga abil endale lapse saanud ja väga õnnelikud ning rahul. Iseseisvad, targad ja edukad 30-ndates naised, kes ei leidnud sobivat meest, kuid tahtsid last. Enamus mehi vaatab vaid naise välimust või on meestel endil mingi pahe küljes: sõltuvused, naistemehed, egoistid, erakud jne. Seega kindlam ja turvalisem nende naiste jaoks oli saada laps ilma meheta. Kusjuures, kui laps olemas, leidsid nad kõik endale ka sobivad partnerid õnnelikuks suhteks, sealjuures ILMA uut last tegemata. Suhe ja laps on tänapäeval 2 täiesti eraldiseisvat asja. Naised ei pea enam leppima ükskõik millise mehega, et saada last. Laps tuleb õiges vanuses ära teha, eriti kui on olemas materiaalne baas, et last endale üldse lubada. Hiljem on eluaeg aega leida endale ka hinge jaoks sobiv partner, kellega POLE vaja enam last meeleheitlikult teha. Vaid kes on sõbraks ja heaks kaaslaseks eluteel. Nii, et naistel on see SUUR EELIS, et nad saavad soovi korral lapse ka ise teha (spermapanga abiga). Meestel see võimalik pole, seega mehed on need, kes lapsesoovi korral peavad hoolega pingutama, et olla hea naise vääriliseks, kes neid tõesti oma lapse isaks tahaksid. Kui ikka meest ei leia, siis spermapank!
 
nirk 22. mai 2014, kl 17.51
to autorile: aitäh toetuse eest :)
 
K 26. mai 2014, kl 21.51
To nirk, ma oleks lugenud nagu enda kirjutatud postitust. Samad mõtted! Äkki võiks oma vahael mõtteid vahetada, mis arvad sellest?
 
Mina 09. juuni 2014, kl 20.19
Tere,tean et see ehk veider aga olen varsti 24 saamas ja tahan last endale,mul kindel kodu ja töö ja ise ka tip top noormees,igati ok ja korralik,aga raske leida normaalset naisterahvast,tegelikult viimase aastaga lapsesoov suurenenud,kuna meeldivad väga ja unistan juba enda omast.Kas tõesti Eestis on korralikke naisterahvaid vähe,ei taha mingit suvalist litsi ja ei taha ka naist kes otsivad ant sponsorit et ma ta lapse,kelle ta teisega saanud üles kasvataks,tahan oma liha ja verd.Ma ei ole valiv aga kindlasti peaks ju mingi sobivus olema,ei otsi mingit supermodelli.Kellegil mõtteid kirjutage mulle :)
 
Mina 09. juuni 2014, kl 20.22
Kui keegi mõtleb et ma noor veel,siis talle vastuseks et ma ei taha olla 50 kui laps on 10,tahan lapsega jalkat mängida jne. :)
 
olla ema 13. juuni 2014, kl 20.32
Tere Mina!

Ma soovin ka last saada noorena ja seda toreda mehega, kellega koos elada ja last kasvatada. Kui sul on minuga tutvumise vastu huvi palun kirjuta mulle meilile nainekena@gmail.com

Jään sinu kirja ootama!
Tervitan
 
Mina 14. juuni 2014, kl 23.04
Tere nainekena :) ma kirjutasin Teile,võite vastata mulle või kirjutada mina23@hot.ee
 
june 23. juuni 2014, kl 23.52
Kui kellelgil peaks veel isaks saamise soovi olema junej@hot.ee
 
õudus kuubis 24. juuli 2014, kl 21.12
 
njahh 26. juuli 2014, kl 11.41
masendav, et sellised valimatud jobud paljunevad.
üldse on täiesti rõve, et sigida võivad kõik, absull kõik..
 
neti 10. august 2014, kl 19.59
mis selles teemas imelikku on...
 
Yerry 28. august 2014, kl 21.47
 
pedofiil jaanus 24. september 2014, kl 16.43
armsad naissoo ja ka mõnel juhul meessoo esindajad,kellel on probleeme mitte viljaka paarilisega,siis olen ma alati nõus teid väikese raha eest vägistama. Mentaalselt ja füüsiliselt alaarenenud laps garanteeritud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!