Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
pole rase, ämmaemanda vastuvõtule?
 
Zp 25. mai 2014, kl 18.48
Olin hiljuti rase (käisin ka ämmaemanda juures ära), ent see rasedus peetus. Nüüd tahaks natuke uurida oma rasestumisvõimekuse kohta ja tahaksin suhelda just sellesama ämmaemandaga, sest mul pole kahjuks ühtki meeldivat kogemust naistearstiga. Selle ämmaemandaga oli täpselt selline hea suhtlemine nagu peab olema.
Kas saab nii, et paned lihtsalt aja kinni ja lähed kohale, kuigi alles planeerime lapsesaamist, aga rase veel pole?
 
tiia 25. mai 2014, kl 19.36
Palun helista ja pane aeg kinni.
Küsi. Siin delfikad ei tea ju ühegi ämmemanda vastuvõtu korda.
Miks ei peaks sa saama ämmaemanda jutule. Mina arvan nii, Lepiku linda- meie naaber- arvas, et Sa ei saa. Kus on tõde? Igat asja ka ei maksa internetti panna.
 
S. 25. mai 2014, kl 20.38
No ega Sa tõesti ei tea enne, kui ise reaalselt järele ei proovi. Mõni võib siin tõesti ajada "ei saa midagi", aga kust ta ka teab. Helista ja uuri.
 
Zp 27. mai 2014, kl 19.38
Mõtlesin, et äkki lihtsalt mina ei tea, kuna ei tea arstidest jms midagi, võib-olla on selline asi täiesti tavaline. Kellegi juures võiks ju pereloomise teemal nõu saada? Eks ma uurin sellelt ämmakalt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!