Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Soovime last saada
 
naine 28. mai 2014, kl 10.55
Tere. Soovime mehega mõlemad last. Minu mureks on aga minu väga tugev ülekaal. Olen 165 cm ja 110 kg. Kaalu hakkas koguneme peale esimese lapse sündi.Ma ei julge nii tugeva ülekaaluga rasedaks jääda. Kas on veel minusuguseid naisi kes siiski on rasedaks jäänud nii tugeva ülekaaluga? Kuidas tervis vastu peab sellele ? Olen veel küllaltki noor,ehk seega tugevam. Ei ole ka kellegagi arutada ja mõelda sellel teemal. Last aga soovime väga.
 
aga 28. mai 2014, kl 11.37
ehk prooviksid siis kaalu alandada enne?
 
hehh 28. mai 2014, kl 11.44
ei ole see midagi nii tugev ülekaal
is eolen olnud sinust raskem ja rasedus olnu dok, ja laps terve ja peale rasedust või õigemini raseduse ajal hakkasin ka toitumist piirama sõin palju värsket ja salateid jne ja peale sünitust olin ka kaalu kaotanud võreldes raseduse eelse ajaga
 
naine 28. mai 2014, kl 12.10
Proovin küll kaalu alandada aga ei taha õnnestuda.
Aitäh " hehh" andsid julgust.
 
ohh,milliseid 28. mai 2014, kl 12.39
last ei tasu tahta,nagunii lähete siis pärast lahku.
 
Aifõun. 28. mai 2014, kl 12.51
Ma jälestan naisi, kes enda eest ei hoolitse, aga kuskil anonüümsena tulevad kiunuma alatasa... Peab siis nüüd kaasa Sulle tundma? Vastik hüljes ikka. Siis imestate kõik koos, miks mees teist naist vahib? Sellepärast vahivadki, et oma eit ajab kodus põsed punni nagu hamster, isegi silmad ei paista põskede tagant enam välja. Milline mees üldse sellise lihapiruka poole piidleb? Mina küll mitte.
 
ka ülekaaluline peale lapsi 28. mai 2014, kl 13.11
AIFÕUNALE ja temasugustele mõtlejatele: Pole vaja siin kritiseerida möliseda midagi! Kui ei taha, ega keegi sunnigi, ega sellepärast pole vaja kohe suud lahti teha. Pange silmad siis kinni ja kõrvad ka. Lihtsam kohe siin maailmas elada.
Lapsest saadud kilod on ehtne nuhtlus. Tean endast käest, et see pole sama, mis tavaliselt hakata kaalu langetama, sest organismitalitus on rasedusest segi löödud ja mõnel naisel läheb kuni 2 aastat peale sünnitamist, et saaks seedimise taas normaalselt tööle nagu enne rasedust. Asi polegi liikses söömises, vaid naise enda organsimi eripärast, kuidas ta reageerib rasedusele ja mõne võib iseegi diabeedi välja lüüa raseduse ajal, ja kõike muid tervisehädasid, mis soodustavad seda kiiret kaalutõusu raseduse ajal. Soovitan teematajale võtta asja rahulikult ja muuta oma toitumisharjumist 100 prossa. Jäta välja kõik, mis soodustavad kõhukinnisut - saiatooted, jahutooted. Hakka rohkem vett jooma ja leia endale aktiivsemat tegevust ja sa näed, et kaal hakkab vaikselt ise langema. Kiirustada pole vaja, sest sellel pole jääv tulemus. Tasa ja targu ja hakka kohe peale, mitte homme, ega järgmine nädal. Jõudu! Loodan, et saate oma soovi täidetud!
 
tigedik 28. mai 2014, kl 13.51
Hea on jah arvata, et kõik naised söövad end raseduse ajal paksuks. Ega see päris nii ka pole, nendele tarkuritele teadmiseks, kes arvavad, et kõik söövad end ülekaaluliseks. Viimase lapsega tuli mul 30 kg juurde. Mul oli nutumaik juba suus sellest, sest ma tegin endast kõik tuleneva, et seda ei juhtuks. Kaasa mängis minul ka vanus, pluss see, et eelmisest sünnitusest oli möödas alles 1 aasta, kui jäin juba taas rasedaks. Ma toitusin tervislikult, liikusin palju, sest olemasolev laps hoidis tegevuses kuni raseduse lõpuni mind. Kilod tulid ja tulid. Lisaks oli mul veel raske sünnitus, suur verekaotus selle kolmandaga ja peale lapse saamist tuli ilusti kaalu taas juurde. Ega puudu jäänud eriti raseduselõpukaalust enam, kuid siis hakkasin ma lihtsalt toituma nagu diabeedik, kes loeb süsivesikuid. Aitas. Sain esimesed 7 kg alla 1,5 kuuga ja kaal ei tulnudki tagasi kui ma pöördusin tavalise toitumise juurde tagasi. Nüüdseks olen kokku saanud 10 kg alla ja ma jätkan. Last küll enam ei soovi, kuid saaks raseduseelse kaalu tagasi nagu sain kahe eelneva lapsega, kuid siis oli ka raske seda teha. Kerge on kritiseerida inimest ja halvustada, kui ei tea tagamaid. Arvan,et nendel suurtesuuga tegijatel oleks samamood raske, kui oleks samasuguses olukorras. Pole vaja pöörata tähelepanu nendele mõtetutele kommijatele, kes ei tea asjast midagi, vaid puhuvad tühja tuult siin niisama ülesse, et ennast tähtsaks teha teemas, kus pole tal tegelikult aimugi asja tõsidusest.
 
g 28. mai 2014, kl 19.13
Kõiksugused aifõunid võiksid ise rasedaks jääda, siis näeb, milliseid muutusi see tema puhul kaasa toob ja milline koormus see kehale on.
Ilmselt on see Iphone hoopiski mees, või noh kas just päris mees, aga midagi sinnapoole.
Aga väga hakkaja - iga teema väärib kobisemist :)
 
Mina 14. juuni 2014, kl 23.12
Aifõuna sugused vaatavadgi ainult naisi,kui seksobjekte.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!