Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
test positiivne, kas kindlalt rase?
 
triibuke 05. juuni 2014, kl 17.17
Olen teinud juba 3 testi 3 päeva jooksul, kõigil on teine triip väga hele, kuid tekkis ca 3-4 min jooksul nagu õpetuses oli.
Kas olen kindlalt ikka rase? Arstile alles paari näd pärast. Ei julge kellelegi veel igaks juhuks öelda..

Rääkige oma kogemustest.
 
tead 05. juuni 2014, kl 18.44
pane günekoloogi juurde aeg kinni, mis kogemusi sul enam vaja on?
 
vastus 05. juuni 2014, kl 20.18
triip on triip. aja jooksul ta läheb tumedamaks. ehk siis mittemillestki ei saa midagi tekkida. mul oli ka alguses hästi hele, kujuteldav triip. aga täiesti rase. nüüd see hele triip hakkab varsti kooli minema :)
 
Ehh 05. juuni 2014, kl 20.55
Sa ikka registratuuri ütlesid, et oled rase ja soovid arvele võtta? Siis saab kiiremini aja, mitte ei pea ilmatuma aja ootama. Triibud on triibud ja nüüd saad 9 kuud paisuda, kui otsustad lapse alles jätta. Minul olid mõlemad triibud hästi heledad ja ikka rase, selleks see kontroll triip ongi ja niisama see sinna ei tule. Mul oli ühe testiga ka nii, et alul ei tulnud teist triipu, kuid see jäi kapile seisma ja kui hakkasin seda ära viskama, oli ka teine triip tekkinud, vot nii.
 
hk 07. juuni 2014, kl 12.26
mina nägin hiljaaegu (ja elus esimest korda) kuivamistriipu, teine triip selline heledam roosa, aga mitte eriti kahvatu. ikka hakkasid päevad. võimalik, et oli natuke rasedust ja katkemine, mine tea. valusid ei olnud.
 
triibuke 09. juuni 2014, kl 14.13
nonii, arsti juures käidud ja UH tehtud, olen küll rase! :)
 
Kunagi.. 11. juuni 2014, kl 22.33
Mul oli ka kunagi samamoodi. Testile ilmus teine õrn triip, aga kui arsti juurde läksin, siis rasedust ei tuvastatud. Arst nimetas seda "keemiliseks raseduseks". See pidi siis tähendama väga varases järgus katkemist, ilma, et naine ise midagi aru saaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!