Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
veel üks
 
njaahh 19. juuni 2014, kl 20.58
Kui vana on liiga vana, et last saada? Olen 32, mees soovib last, kuid mina veel ei soovi. Olemas on juba 3, noorim 2,5 aastane. Olen ise vanainimeste laps, ema oli 45 ja isa 52, mina muidugi nii vanalt ei taha enam, kuid kas 35-40 näiteks on liiga vana?
 
ole nüüd 19. juuni 2014, kl 21.25
kle 45 on tänapäeval ennast vormis hoidnud naised ikka väga sobivad emaks veel, aga 35-40 on just õige aeg. ära põe, kui sina ei taha, siis ära sünnita, mees võib ju tahta, aga emaarmastus peab sinul tekkima ning kui ikka tunned, et ei taha, siis võib ka mitte tekkida, tekib hoopis vastumeelsus lapse suhtes. kuigi see pole õiglane, laps pole ju süüdi, siis on rakse ennast sundida armastama. oota õiget hetke, kui tead, et SINA tahad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!