Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kuidas mehed Teile oma lapsesaamise soovist nö teada annavad või räägivad?
 
just 25. juuni 2014, kl 12.49
Meil mõlemal, nii mehel kui minul laps olemas. Suhte algul sai ka räägitud omavahel lapsesaamisest...ei minul ega temal polnud soovi rohkem lapsi saada. Verinoored ka kumbki enam pole.
Suhe on igati korralik ja oma plaanidest ideedest räägime omavahel. Minul tekkis mõte, et kuna rohkem lapsi ei soovi, siis võiks lasta teha endale operatsiooni, et jääks see nö muude vahendite kasutamine lihtsalt ära.Oma plaanist rääkisin ka mehele muidugi. Mees aga selle jutu peale, et ei mingit oppi ja jutul lõpp. Et ikkagi liiga noor!!! veel ja mis kõik muud asjad lisaks.
Ausalt öeldes selline reaktsioon üllatas mind tõsiselt. Hetkel sellel teemal rohkem vestelnud pole.
Kuidas Teie kogemused on - kas mees ütleb reeglina otse lapsesaamise soovist või peab seda ise nö ridade vahelt välja lugema. Ei oskagi sel teemal kuidagi läheneda uuesti, et asju selgeks rääkida.
 
sinu puhul on lihtne 25. juuni 2014, kl 13.00
Ütle mehele, et sina oled katagooriliselt igasuguse kärgpere vastu! Sina oma lapsele mingeid poolvendi ega -õdesid sünnitama ei hakka! Ütle, et sinul on südametunnistus olemas, kuna sul üks isata laps juba on, siis ei kavatse mitte ühtegi õnnetut last rohkem sünnitada ei selle mehega ega mitte ühegi järgneva mehega!
 
mall 25. juuni 2014, kl 13.17
ei usu, et asi on otseselt selles, et mees ikkagi tahab veel lapsi. VÕIMALUS last saada võiks ju ikkagi jääda, isegi kui tead, et hetkel ei soovi. kunagi ei tea, mis olukord võib tulla. meest pigem hirmutab see teadmine, et naine enam lapsi ei saa, pole enam nö täiuslik naine. jäta see teema sinnapaika, las mees seedib su soovi mingi aeg. Vb tuleb ise selle jutuga varsti.
kui noored te olete?
 
Luuletus 25. juuni 2014, kl 14.04
Meestel praktiliselt ei esine sellist asja nagu lapsesoov. Ära mõtle üle. Pigem on asi selles, et ta tüüpilise mehena arvab, et steriliseerimine muudab su aseksuaalseks või siis ei taha kondoomi kasutamist lõpetada, kuna harrastab vahel juhusuhteid (ja kardab sind nakatades vahele jääda).
 
kust tulevad sellised naised? 26. juuni 2014, kl 08.46
Endal on sul juba laps, aga ikka jahid mehi edasi. Jubedad elukad on sellised naised, kes oma lapse isaga koos elada ei oska, ja siis sõeluvad ühe mehe juurest teise juurde, ning lapsel on igal aastal uus isa. Olen selliseid naisi näinud piisavalt ja lohutanud sellise ema lapsi, kellel iga aasta on uus "onu isa". Kuskohast sellised naised küll tulevad?! Muidugi-muidugi, vorbi aga lapsi juurde, varsti oled uhke üksikema, igal lapsel on erinev isa.
Trellide taha tuleks panna sellised naised, kes oma lapse kõrvalt võõraid mehi landivad.
 
Mina 26. juuni 2014, kl 21.21
Jah,mulle ka sellised naised väga ei meeldi,kes ringi ainult jooksevad,aga samas ainult lapse pärast ka koos olla on mõtetu.
 
Mina 26. juuni 2014, kl 21.23
Kui mees tahab last,siis ta ka seda ütleb või teeb tihti lastest juttu,räägib minevikust palju kui olev laps väike oli nt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!