Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
oskab keegi aidata?
 
segaduses 22. juuli 2014, kl 22.12
Võtsin SOS tableti sest kondoom purunes, nädal hiljem hakkasid päevad (hulga varem, kui pidid ) päevad kestsid 4 päeva ning 4 päeva hiljem olin vahekorras, kus jälle kondoom purunes. SOS tabletti enam võtta ei tohi see kuu. Kui suur on võimalus, et peale SOS tableti võtmist varem tulnud päevade järel ikka ov toimus? Kas SOS tekitab lihtsalt vaheveritsuse või ongi päevad? 10 päeva pärast vst saaks juba testi teha?
 
Marina 22. juuli 2014, kl 23.48
Kui lapsesoov tõsine, siis ära kasuta kondoomi ja SOS tablette
 
segaduses 23. juuli 2014, kl 00.08
tulin siia abi otsima, mite kriitikat! kondoom oli kasutusel põhjusega, sest hetkel võtan ravimeid, mille tõttu ei tohi rasestuda.
 
M35 08. august 2014, kl 14.53
Mis imekondoome sa kasutad või mees pumpab nagu suruõhuvasar, et need pidevalt katki lähevad? Ma pole oma elus veel ühtegi suutnud ära lõhkuda...
Mis su küsimust puudutab, siis parem helista kuhugi nõuandetelefonile, kus meditsiiniliselt pädevad isikud vastavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!