Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kas see on isekas??
 
L 07. august 2014, kl 14.19
Tere.

Kas see on minust isekas, et oleme kaasaga otsutanud lapse saamise edasi lükata. Muidugi olema üritanud nüüd kohe aasta last saada ja pole õnnestunud. Arstil käies tuli nüüd välja, et mul on polusüstilised munasarjad(kirjutati vist nii)määrati rohud ja kutsuti kahe kuu pärast tagasi. Aga vahpeal tuli plaan sõita elukaaslasega suvel välismaale ja teha väike reis aga kui nüüd edasi proovida ja peaks õnnestuma rasedaks jääda siis enam pole võimalust reisile minna. Rahalises mõttes ja ka ültse lapsega keeruline. Aga kui nüüd kevadel näiteks uuesti rasestuda proovida siis rasedana minna poleks nagu nii hull.

Aga ma ei tea kuidasd arstile seda öelda, et lükkame lapse saamise mingi pooleks aastaks edasi. Kas peaksin ütlema??? Või peaks ju ikkagi raviga jätkama ja ehk kevadel on munsarjad suutelised ise oma tööd tegema ja ka tsükkel on normaliseerunud.
 
piripiiga 07. august 2014, kl 15.24
mismõttes isekas? kui teie nii otsustasite, siis nii ka teete ja arst seda nüüd küll imelikuks ei pea.
 
Minuarust 27. august 2014, kl 13.32
Isekas on saada laps, kui selleks veel valmis ei ole...
 
Tiinikete 24. november 2014, kl 17.05
Loodan, et oli Teil tore puhkus!
 
tere 29. märts 2015, kl 15.30
Ei, te ei ole isekad! Nautige elu, kui teil selleks võimalusi on!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!