Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Mees ei taha last
 
Linne 12. september 2014, kl 00.16
Oleme juba aasta koos elanud. Mina tahan last, aga mees ei taha. Ma tunnen, et meie tunded ei ole enam endised ja arvan, et laps parandaks meie suhet. Olen lugenud foorumitest, et on vóimalik rasedaks jääda ka ilma mehe nóusolekuta. Kuidas see käib? Minu elukaaslane keeldub kummita seximast, sest ta peab seda kóige ohutumaks vahendiks. Mida ma peaks tegema? Kas kummis olev sperma on veel elujóuline, et seda pärast salaja kasutada? Ei tea mida teha. Aidake!
 
mis on tasu 12. september 2014, kl 00.40
mis on tasu, palju makstakse, selliste lollakate lugude treimise eest?
 
trrrrrrrr 12. september 2014, kl 01.46
kui see liba pole, siis mine ja lase end steriliseerida, et sa kunagi ei sigiks. et sinusuguse geenid kunagi ei leviks. jäle elukas oled siis ju.

aga loodan, et on liba. muidugi libatseja pole ka just vaimukusega õnnistatud, päris mage libaks ka.
 
VM 12. september 2014, kl 08.18
Muidugi "jutuke"! Mõni minut hiljem on treitud see lugu "Oh häda ja viletsust! ", mida samuti uute postituste veerus näha võib.
Mage värk, üks hullem kui teine.
 
Helenavanje 12. september 2014, kl 13.29
Kui see teema nüüd liba pole siis...
1. see unusta kohe ära, et laps suhet parandab. Seda lihtsalt ei juhtu, pigem vastupidi, lapse sünd paneb enamasti ka kõige õnnelikumad suhted alati proovile. Magamata ööd ja pidev lapsekisa väsitab perekonnas kõiki.
2. mis kasu sa sellest saad kui mehe seljataga lapse saad, tahad tõesti üksikema olla?
 
ei 19. oktoober 2014, kl 15.37
ma küll ei sünnitaks.Kogemusest tean ja seda viga enam ei tee.
 
Võta Kati tegudest eeskuju 04. november 2014, kl 19.23
Mees ei taha last? Tee nagu enamus naisi teevad: lase lihtsalt kellelgi teisel end rasedaks teha ja siis valeta et laps on tema oma. Näiteks nagu tubli pereema Kati tegi. Otsi Google'st artiklit "Seelik lehvis ringi, kui mees Soomes töötas".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!