Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
First Signal test
 
kusti 21. september 2014, kl 14.54
Pisike mure.Päevad ära jäänud juba 2 nädalat.Tegin testi ja first signal test näitas peale 15 mintsa õhkõrna triipu, no nii õrn, et peaaegu pole midagi näha.Elukaaslane ütleb, et ta ei näe midagi. Mis te arvate, triip peaks ju tegelt tumedam olema peale kahte nädalat?Vahekorras sai olla 9ndal ja 1mesel septembril.Päevad oleks pidanud hakama 7ndal. Mis arvate? Kas kujutan ette või need testid ongi veidad? Tänud vastamise eest!
 
ei ei 21. september 2014, kl 15.51
Ei pea olema tumedad triibud. Minul oli ka kordustestil kaks õrna triipu. Kui on kaks, siis on kaks. Kannata natukene ja pane test tunniks-kaheks seisma ja vaata siis uuesti üle. Minul viskas vimka, et kohe ei näidanud teist triipu üldse, aga unustasin selle riiulile, hiljem ära visata tahtes, avastasin, et on ka teine sinna ilmunud. No rase mis rase, kuigi alul ei näidanud seda. Tee uus test.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!