Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
OV test negatiivne
 
miina 16. oktoober 2014, kl 09.43
Kas on võimalik, et kõik 5 järjestikustel päevadel tehtud OV testid on negatiivsed? Tehtud ikka õigel perioodil, kui ovulatsioon peaks olema. Kas need testid on usaldusväärsed, või peaks muretsema, et tervisega on midagi korrast ära?
 
OV 16. oktoober 2014, kl 11.45
Kas tsükkel on sul muidu korrapärane? Ühe kuu järgi ei saa mitte midagi veel otsustada. Vahel juhtubki, et ovulatsiooni iga kuu ei toimu. Kui see saab nüüd reegliks, siis tasuks konsulteerida oma naistearstiga. Ovulatsioonitestid üldjuhul ei valeta.
 
miina 16. oktoober 2014, kl 12.58
Tsükkel on korrapärane. Erituv lima tundub ka olevat nii nagu peab. Kas kellegil on samuti olnud kõik OV testid neg, ning mis protseduure arst on teinud?
 
Helenavanje 16. oktoober 2014, kl 13.49
Võimalik, et jäid arvatust hiljaks ja OV juba toimus enne testimist. Lisaks ei pruugi (eriti vanuse kasvades) enam iga kuu OV-d toimudagi. Seega tee uuel kuul uuesti testid ja alusta varem.
 
miina 16. oktoober 2014, kl 14.47
Kui tsükkel on 28 päeva ning testi tegemist alustan 10-dal päeval, kas siis tõesti olen hiljaks jäänud? Kas OV võib tõesti toimuda juba mõned päevad peale menst. lõppu?
 
katseta 16. oktoober 2014, kl 14.55
miina Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tsükkel on korrapärane. Erituv lima tundub ka olev
> at nii nagu peab. Kas kellegil on samuti olnud kõi
> k OV testid neg, ning mis protseduure arst on tein
> ud?


Mingit limaeritust või mõnd muud sümptomit ei tasu kindlasti väga usaldusväärse näitajana võtta. Naise tsüklit määravad ainult hormoonid. Kui lähed arsti juurde, siis ka arst laseb sul verest hormoone määrata. Kuid jälgi esialgu veel oma testidega, mis tegelikult määravad ka hormooni olemasolu. Pane arsti jaoks täpselt kirja, millal algasid päevad, millal tegid teste ning millal jälle päevad algasid ning nii mitu kuud järjest kui juhuslikult enne ei peaks rasedus tekkima ;)
 
miina 17. oktoober 2014, kl 14.57
Tänud vastajatele, sain targemaks. :)
Siiski üks küsimus veel, juhul kui saan positiivse OV testi tulemuse, siis millal on õige aeg vahekorras olla, kas kohe samal päeval või alles 24h pärast? Mõnes kohas on kirjas et ovulatsioon toimub 24-36h pärast, mujal aga 24-36h jooksul. Aga millal on õige päev suguliseks vahekorraks?
 
katseta 18. oktoober 2014, kl 21.10
Kuna sperma on naise kehas eluvõimeline isegi kuni 72 tundi, siis võid olla vahekorras kohe kui OV test positiivseks muutub ( mitte et enne ei võiks :) ). Isegi kui ovulatsioon toimub 36 tunni pärast on sperma ikka veel õiges kohas munaraku ootel. Oletatava ovulatsiooni ajal võiks olla vahekorras lausa üle päeva, nii on suurem tõenäosus rasestuda.
 
a 23. oktoober 2014, kl 07.47
mul oli ka 1 korra kõik ov testid neg.
nö ov sümptomid olid olemas, aga test negatiivne. käisin arsti juures ka, tema kinnitas, et see kuu ei toimunudki ov.
kuna planeerisime kaua, siis olin arsti jälgimise all iga kuu. sain ka mingi periood ov süsti, kui oli näha, et ov tuleb ja mingi periood sõin serophenet ja estrofemi jne..

triibud sain 7 kuu pärast ehk 7 kuud läks aega..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!