Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
ov valud
 
kaisa 11. jaanuar 2015, kl 12.14
tere . Mul oli 2 jan ov .Peale seda on nüüd jäänud alakõht valutama ja kõht pinges ,et kohe hakkavad päevad ja tulnud kohutavad kõhugaasid kuid päevadeni on veel nädal ja mõned päevad peale . kas kellegil on selline kogemus olnud ?
 
n-50 11. jaanuar 2015, kl 13.12
Oojaa, 35 aastat maadlesin ovulatsioonivaludega. Just selline "gaasiline" tunne, et kõik on õhku täis, kogu alakõht. Olen küll 50 juba, aga praegugi mõnikord annab tunda, mitte küll enam nii nagu noorena. Ei lugenud lastesaamine ega midagi, valud olid ja jäid. Nädal ov-valudele, nädal päevade-valule.
Need valud käivad naiseks olemise juurde, pead lihtsalt leppima.
 
to kaisa 11. jaanuar 2015, kl 14.46
Kuskohast sa selle foorumiteema üles leidsid? Jumala normaalne koht oli tõesti, võrreldes praeguse tühjusega seal kusagil all paremal nurgas...
Ov valudega on mul nii, et varem polnud neid üldse, nüüd täpselt üks päev enne seda, kui temperatuur tõuseb, valutab kas paremal või vasakul peaaegu päev otsa, pisut ebameeldiv on küll. Kui sul varem pole olnud, äkki on hoopis seedimisega probleem lisaks, aitaks ehk võimlemine vms.
 
irwhammas 11. jaanuar 2015, kl 15.44
Naiste asjanduse imeline maailm. Teeb igasugu trikke, niiet vähe pole. Vahepeal tsükli vahe nii pikk, et arva juba, et rase. Valud, halvad enesetunded - see on naiste karistus millegi eest....selle koha peal, on meestel ikka s...ks kergelt vedanud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!