Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Ei õnnestu rasestuda
 
Lapseta naine 21. jaanuar 2015, kl 22.51
Nimelt on mul selline mure, ma ei suuda kuidagi jääda rasedaks. Ma pole veel vana, elan tervislikku eluviisi ning mul on kindel partner. arsti juures käisin hiljuti, kui oli lootus rasedusele, kahjuks ei olnud rase. Arst ütles et ei usu et viljatus, mehel kõik korras, tal on laps, minulgi olnud üks rasedus, mis katkes. Kas kellegil veel on sellist muret? Miks kui kõik tundub korras, isegi arst ütles, et ok, ei suuda ma rasestuda?
 
elementaarne 21. jaanuar 2015, kl 23.12
see seeme ei idane selles vaos...........ja Sa pole ainus.
 
lisl 21. jaanuar 2015, kl 23.31
Mis mõttes 'ei suuda'? Et nagu 1x ja siis... Et kui nõu küsid, siis anna täpsemad piirid :D, minul nt läks (tegelikult) 14 aastat...
 
mees 22. jaanuar 2015, kl 00.26
mees käigu kontrollis ära. mu venna sõbral oli selline keiss, et naine muretses, miks last ei saa, aga hiljem selgus, et asi hoopis mehes. ma nüüd siin ei ärgita lahku minema, aga kontrollida ju võiks :)
 
oi, elementaarne 22. jaanuar 2015, kl 00.48
Oi, elementaarne, ma olen armunud Sinusse!
 
turvaseks 22. jaanuar 2015, kl 01.33
Proovige paar korda ebaturvaliselt ehk ilma kummita.
Kui ikka ei aita, siis vaheta partnerit.
 
proovi mõne 22. jaanuar 2015, kl 06.59
teise mehega;)
 
Maamiis 25. veebruar 2015, kl 16.00
Tule proovi minuga.....mul jääb peaaegu igasse vakku laps!
 
dr. Otsmaa 26. veebruar 2015, kl 00.26
Siinkohal soovitaksin ikka ainult ühte vana rahva tarkust, et kui künnad põldu, siis künna igat vagu kaks korda. See tähendab, et mingi päevade lugemine, raseduseks saamise arvutamine ei anna mingit tulemust.

Lapse tegemine - see on töö. Töö nagu iga teinegi, ainult algab õhtul kell kümme ja kahekesi teki all.

Nüüd mõelge, mitu tundi te päevas tööd teete? Eks ole. Lapse saamine ei saagi olla nagu mõnel disleril pingi valmistamine, mis konveieril paari tunniga hopsti valmis saab. Või nagu mõnel India poisil, kes päevas kümme jalgpalli valmis vorbib.

Tervisega pole siin miskit pistmist. Ikka pinged ja armuelu puudulikkus. Nõudke endalt ka ükskord midagi. Mõelge, et te teete seda ükskõik mille muu kui lapse pärast ja siis näete ka tulemust.

Laps tuleb siis, kui ta tulema peab!
 
aga 12. märts 2015, kl 11.05
proovi erinevate meestega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!