Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Raseduse planeerimine ja suitsetamisest loobumine
 
?? 15. märts 2015, kl 14.58
Olen olnud suitsetaja ca 15 aastat (vanus 30.a). Oleme tõsiselt võtnud ette beebiplaanid ja tegin ka enda viimased sigaretid. Olen internetis surfanud ja lugenud kokku igasugu asju, mis varasem suitsetamine teeb. Nüüd ongi ärevus sees ja mõtlen, et kas ma võin ennast maha kanda ja lootused tervet last saada on nullilähedased? Kurb tüdruk Jagage kogemusi, kas vaatamata varasemale suitsetamisele on teil rasedus jne okilt möödunud?
 
Eesti mees. 15. märts 2015, kl 15.59
Tubli oled, et kavatsed suitsetamisest loobuda.

Kuigi mina ei mõista seda tüüpilise eestlase enesekesksust.

Kui on soov lapsevanemaks saada, siis miks peab see olema just tingimata enda (palun ära solvu, aga varasema suitsetamise puhul tuhatoosist väljatulnud) laps?

Nii paljud nukrad vanemateta lapsed on lastekodudes, keda võiks adopteerida. Miks nii vähe inimesi neist hoolib?

Miks mitte juba olemasoleva lapse elu paremaks teha?

Endal on adopteeritud laps ning ta on väga õnnelik ja õpib koolis väga hästi. Sellepärast ma kohe mitte ei saa aru, et miks eestlane ei võiks rohkem aidata neid, kes abi vajavad?

Kui keegi minu jutust solvus, siis palun vabandust. Soovisin lihtsalt oma mõtteid avaldada. Päikest! :)
 
galita 15. märts 2015, kl 16.02
Minu perearsti väitel taastub organism suitsetamisest aasta jooksul.
 
inimene 15. märts 2015, kl 17.05
Tahab ikka oma last ,kui ta on võimeline sünnitama . Mõtle ka väheke ,kuigi ma ei väida , et lastekodust ei või võtta . Ja see on küll nüüd õnne värk kui saad terve ja tubli lapse . Hiljuti võeti perel lapsed ära ise opakad joodikud .
 
n55 15. märts 2015, kl 18.28
joodikutel on ikka opakad lapsed, koolis põmmpead aga suitsetajatel on vähe targemad.
 
weel 15. märts 2015, kl 19.59
Joodikutel ei ole lollakad lapsed. Kõike ei saa ühtse valemi järgi võtta. Elu ei ole ainult valge ja must. Täiesti korralikel vanematel- kes ei ole alkohoolikud ega suitsetajad kunagi olnud sünnivad ka puudega lapsed. Seda ei see keegi ette ennustada. Ole nüüd vähemalt pool aastat suitsuprii ja siis rasestuksid. Edu Sulle. Katsu last rinnaga kaua toita- arenevad lapse kopsud hästi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!