Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Soov saada isaks
 
Mees 02. aprill 2015, kl 22.16
Soovin leida mõistlikku naist, kes oleks nõus kaaluma ühise lapse saamist gay mehega. Haridus ja kindel sissetulek olemas. Lapse isana soovin olla pildis, tema kasvatamises osaleda ja seda igati toetada. Asjast huvitatutel palun kirjutada aadressile mpaadi@hotmail.com
 
pole ju päris gai 03. aprill 2015, kl 00.22
no kui sa ikka otsa kavatsed ronida, siis väga gai ei ole.
selliseid pildis püsivaid gaimehi, kes igapäevaselt pereelus osaleda ei viitsi, terve eestimaa ju täis.

mis sinus aiis teistmoodi on?
ma ei teadnudki, et kõik perede juurest jooksu pannud mehed sügav sisimas gaid on. ma mõtlesin, et lihtsalt lontrused, aga ju see gai olemine siis peenem ja moodsam on.
 
Mees 04. aprill 2015, kl 22.59
Ma ei arva, et gayks olemine midagi peent ja moodsat on. Pigem paratamus, mis seab inimese võrreldes tavapärasega veidi erinevate valikute ja otsuste ette.
Üsna omapärane arusaam, et kõik naise ja lapse juurest jalga lasknud mehed on gayd!? Ma kahtlustan, et enamusele sellistele jooksikutele ei meeldiks sugugi, kui neid gaydeks kutsutakse:)) teistmoodi minus on see, et mul pole plaanis kuskile jooksma hakata, sest pole ka plaanis naisega koos elama hakata. Küll aga on plaanis eraldada suur osa oma elust lapse kasvatamisele koos sellele naisega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!