Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
kas on nii võimalik..
 
Marily 24 06. aprill 2015, kl 20.09
Tere. Mul selline küsimus et kas on võimalik jääda rasedaks kui (ov ajal) naine peale vahekorda läheb vannituppa ja sõrme abil sperma tuppe viib? (Mees lõpetab vahekorra alati kõhu peal )( mees ise last veel ei taha aga naine tahab vägagi ). Jutt ei käi minust endast vaid sõbrannast,kes on mu meelest liialdab oma tegudega. Koletu käitumine ja mind ta ei taha kuulda võtta et see on koletu tegu mehe selja taga niimodi käituda. Koledad kommentaarid omale jätta. Tahan vaid teada kas sõbranna seljataga olevad üritused kannavad ka vilja ? Ette tänades Marily.
 
Imbi 06. aprill 2015, kl 20.57
meie saime lapse peale seda, kui mina spermad naba auku määrisin.
 
öäkk 06. aprill 2015, kl 21.11
Sa oled ikka haige inimene. Mida asja sa urgitsed teise pere asjades. Rõve ja vastik oled ja sihuke nimetab ennast veel sõbrannaks.
 
naine 06. aprill 2015, kl 21.34
Imbi tundub et sul pole kõrvade vahel kyll mitte mingit ajuraasukest.tunnen kaasa sulle. Ajuinvaliidsust kahjuks ravida ei saa. Öäkk ja ega sinagi targem pole. Muidugi nimetab ta end söbrannaks kuna see ei hea tegu mida ta oma mehele teeb. Korras möistusega naised niimodi oma meestele siiski ei tee.
 
hullumaja prohvessor 06. aprill 2015, kl 21.48
jube haige
 
Awe 06. aprill 2015, kl 22.11
"Õhu käes sõltub seemnerakkude eluea pikkus paljudest teguritest, kuid koheselt seemnerakud õhuga kokkupuutel ei hävine. Täpselt seemnerakkude eluiga on raske öelda, kuid on arvatud, et õhu käes võib seemnerakkude eluiga olla soodsates tingimustes (sobiv temperatuur, õhuniiskus jne) mitu tundi. Kuid igal juhul hävinevad seemnerakud siis kui sperma õhu käes ära kuivab ja loomulikult ka juhul, kui ta pühkida, maha pesta või kuivatada. Kuid kui sperma enne kuivamist või ära pühkimist satub käte vahendusel tuppe või kui vahekorra ajal sattub sinu suguelundite piirkonda spermat, siis on olemas risk rasestuda. Näiteks juhul, kui su partner spermaga koos olevad sõrmed sinu tuppe viib või juhul, kui seemnepurse toimub vahetult tupe sissepääsu läheduses, st praktiliselt tupe sissepääsus. Seemnerakud on väga elujõulised ja liikuvad ning võivad ka välissuguelunditelt liikuda munaraku suunas ja selle viljastada."
 
mees süüdistagu iseennast 06. aprill 2015, kl 22.24
no mees korjab ikka kondoomi ise kokku, kui lapsi ei taha. jube keeruline, eks ja pärast uluvad mööda netti ja armukesi, kuidas neid ikka ära kasutati.
 
anni9 07. aprill 2015, kl 08.59
Sa mees vist ei lugenud hoolikalt. Postituses loeb välja et nad ei kasuta kondoomi. Isiklikult arvan et see tegu pole mõistlik. Sel sõbrannal soovitaksin siiski mehega rääkida ja küll nad ühisele kokkuleppele saavad,et millal lapsi tegema hakata. Kui mees pole veel valmis siis niimodi rasedaks end üritada tehes ei tule tal isaks olemise isu peale. Oodaku ja kannatagu veidi.. Pole mõtet isadust peale suruda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!