Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Ovulatsiooni valud - enne või pärast ovulatsiooni või selle ajal
 
Kertu 29. mai 2015, kl 22.00
Sooviksin teilt nõu, kuna teie ovulatsiooni valusid tunnete? Kas on võimalik, et ovulatsiooni valud kestavad mitu päeva peale ovulatsiooni, mitte enne ovulatsiooni ja selle ajal? Mul on tunne, et mul tekivad ovulatsiooni valud peale ovulatsiooni kui munarakk on vabanenud. Ja siis valutan ma mitu päeva, selline kiskuv tunne on alakõhus, teravad torked võib-olla ka pakitsus, meenutab natuke päevade valu - tahaks kohe kuuma vanni ronida selle tunde peale. Täna tegin ka ovulatsiooni testi, et veenduda kas test näitab LH tõusu - ei näidanud. Kuna tsükkel veniks mul muidu liiga pikale, siis eeldangi, et ovulatsioon oli mul juba ära ja peale seda tekkisid valud. Kas on nii võimalik?
Infoks veel, et päevad kestsid mul 11-15. maini, keskmine tsükli pikkus on 30-31 päeva. Eeldan, et ovulatsioon oli mul u 25-26 mail ning peale seda 28 ja 29 mai tundsin juba valusid. Ja nii on iga kuu, et umbes 10-12 päeva enne oodatavaid päevi tunnen ma valusid. Minu küsimus on siis, kui paljud teist tunnevad just peale ovulatsiooni valusid? Või kujutan ma seda kõike ette, et valutan just peale ovulatsiooni? Huvitun ka seetõttu, et nüüd on lapse soov ja tahaks oma valudest aru saada.
Tegelikult olin ka vahekorras 26. mail, kuid ehk need valud pole seotud võimaliku rasestumisega?
 
kuularile 29. mai 2015, kl 23.38
Minu silmis on sinu käitumine äärmiselt taunimisväärt :DDD
 
kertule 30. mai 2015, kl 08.02
Ilmselt sa triigid oma kingapaelu ka.
 
Kertu 30. mai 2015, kl 08.33
Huvitav, et eestlased on nii südamlikud ja abivalmid!
Kahju, et üldse küsisin, kuna teil ovulatsioonivalud esinevad.
Kas peale kriitika tõesti midagi siin foorumis ei saa?
 
kuularile 30. mai 2015, kl 09.25
Kohe kui on mõustlik teema, tuleb ka mõistlik vastus.
 
ellu 22. juuli 2015, kl 13.50
Ära kurvasta, see koht siin debiilikuid täis nagu ma aru olen saanud, siin küsid üht aga vastatakse üldse midagi muud ! Palun ahvid tõmmane lesta siit, kui teil midagi tarka öelda ei ole äkki olete ise taunid veits ?? :@
Vihale ajab.

Aga küsimuse juurde minnes, mul on ka ov ajal valud täpselt nii nagu selgitasid, meenutavad päevade valusid. Aga ma pole samuti täpselt aru saanud, tundub nagu alguses valutaks , päevadega sama jama täpselt ei saa aru valutab esimene päev surmavalt ! Ja viimasel 4 l päeval nagu ka hakkab uuesti pakitsema .
Väga keeruline nendega, mul hea arst peaks temalt selle kohta nõu küsima, mis ta arvab :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!