Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Aitan üksikutel naistel last saada.
 
väärt 04. juuni 2015, kl 16.54
Teada on, et liigub ringi naisi, kes ei suuda leida meest, aga tahavad last saada. Mina olen valmis lapse saamisel aitama.

Ma ei ole mingi kalkar ega rõvedik. Olen üle keskmise välimusega eliitkooli õpilane. Olen 18 aastane. Ma tegelen palju spordiga ja niisamuti ka militaartegevustega.

Ma ei ole kiimane jorss ega midagi, lihtsalt ma tean, et on palju selliseid naisi. Loodan mõnel aidata last saada. Suurema huvi korral saadan ka pildi ja suhtleme edasi emaili teel. Jäta enda email siia kommentaaruiumi. Me võime ka alguses niisama kokku saada ja rääkida.

Ootan huviga.
 
nõiaella 04. juuni 2015, kl 18.09
Ja kuidas on lapse elatisrahadega? Laps paljast õhust ja armastusest ei kasva üles? 18 - no elu alles ees ja ei soovitaks seda ära rikkuda. kasva veel pojukene ja näe elu - küll jõuad ka lapsi saada. Ah jaaa, käi ikka sõjaväes kaa ära - selle põhimõttega tahadki isaks saada? Laps on suur vastutus ja ega siis ema seda nii najalt üksinda üles kasvata naljatilk! Kuidas on siis isaarmastusega ja isapoolega, mida laps vajab ka? See pole ainult see 5 minutit armurõõme ja ongi kõik. Unusta ära kollanokk ja käi enne sõjaväes ära ja saa meheks!
 
Ei saa aru või? 04. juuni 2015, kl 18.34
nõiaella Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ja kuidas on lapse elatisrahadega?

Mis se elatisraha siia puutub? Ta jagab oma seemet. On veendunud, et see on kvaliteetne. Kindlasti on olemas ka artsitõendid pärilike haiguste puudumise kohta ja laboratooriumi uuring, et pole sugulisel teel levivaid haiguseid.
Lapse edasine saatus teda ei huvita.
 
irwhammas 04. juuni 2015, kl 19.07
Kvaliteetseeme on see, kui selle omaja ise ka midagi väärt on. Vaevalt, et 18 aastane on oma elus, peale keskkooli lõpetamise(kui muidugi on), saavutanud, või teab eluväärtustest. Meesisendite seas leidub selliseid vähe kahjuks. 18 on alles laps ja lapsega laps saada...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!