Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Rasestumine ei õnnestu - ovulatsioonihäire? viljatus?
 
Triibupüüdja 06. juuli 2015, kl 11.37
Tere!

Oleme proovinud 4 kuud rasestuda, kuid sellega on kaasa tulnud vaid üks triip testil ja palju peavalu. Loodan, et keegi oskab minuga oma kogemusi jagada. Nimelt, pärast esimest katsetust jäid küll päevad ära, test oli negatiivne, 3 nädala pärast hakkas ka menstruatsioon, arst ütles, et ovulatsioonihäire ja vahel võib ikka juhtuda. Nüüd taas, oleme proovinud triibulisi saada, kuid sama seis - päevad on juba 3 nädalat üle, kuid rase ei ole. Arst selgitusi ei oska anda. Kas see võib olla viljatuse märk? Kas kellelgi on sarnast mure olnud?
 
e 20. juuli 2015, kl 14.45
Võin lohutada, et mina olen ka samas kohas kus mehega väga juba pisikest ootame. Koos elanud oleme pea 5.aastat ja proovinud last u 1.5a ei midagi. Mul näitajad korras ja head va munajuhad!! Mida saab kontrollida vaid opiga. Mees käib nüüd spermaproovi andmas ja analüüsitakse mehe olukorda kui tal kõik okei, siis mina saan opile kus munajuhad kontrollitakse ja puhastatake vajadusel. Pärast seda enamik naisi ka ruttu rasestunud
VÕIMALIK et vaid mehe sperma laisk ja selleks saab samuti ravi. Arstile minge kui olete ikka kauem proovinud u aasta. Mõnel võibki kauem minna. Koos teid uuritakse ja saate ravi kui seda üldse vaja on :) Mõelge positiivselt ja arstiabi on juba nii kõva, et saab meid aidata olukorras mis meile tundub võimatu ! :)

Edu triipude püüdmisel!
 
Rase 20. juuli 2015, kl 21.06
Ära muretse, hakkasime ka mehega eelmisel aastal juba proovima, ei midagi, löime juba käega, nyyd on sel aastal jöululaupäeval beebit oodata ☺️
Neli kuud on nii väike aeg, ära stressa ja beebid tulevad siis, kui öige aeg ☺️
Edu katsetamisel, kindlat meelt ja kahte triipu! ☺️☺️
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!