Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
soovin last aga ...
 
Reeli_1 18. august 2015, kl 01.20
Olen jõudnud oma elus punkti kus oleks viimane aeg hakata mõtlema pisipere peale kuid kõik sellega seonduv tundub küllaltki eemaletõukav. Lapsed mulle meeldivad ja mitu last oleks uhke saavutus kuid mulle pole naisena vastuvõetav idee, et pean loomulikul teel sünnitama. Kes tahab, võib mind vaimuhaigeks sõimata aga ma pole nõus seda läbi tegema. Oleksin nõus kaaluma rasedust vaid juhul kui teaksin kindlalt ette, et on võimalik raseduse lõpus saada keisrilõige ilma, et peaks veel ennem tunde piinlema. Vanasti oli sellist varianti vist võimalik küsida erakliinikutest kuid nüüd on need kinni. Eestis irvitatakse vist igas meditsiiniasutuses sünnitushirmuga naise üle. Pannakse sünnitama, lastakse kümneid tunde piinelda ja siis viimasel minutil otsustatakse siiski see keiser teha?
 
tead 18. august 2015, kl 06.41
ära parem mõtle, see laps sünnib sul haige psüühikaga.
 
wer 18. august 2015, kl 08.34
Ma saan Sinust aru, aga midagi on Sinus viltu, sest normaalne naine ei karda sünnitust. Tänapäeval on sünnitusest internetis tehtud mõnel juhul õudusunenägu. Keegi ei pane pahaks, aga palun räägi arstiga sellel teemal. Kui üks arst ei mõista, mine teise arsti juurde. Võib olla peaksid psühholoogiga käest abi saama. Aga uuri ja püüa mõista, miks ikka arstid ei taha keisrilõiget teha. Laias laastus on see riskantne nii lapsele kui ka Sulle.


See on meditsiiniline operatsioon, mida tehakse ikka meditsiinilistel põhjustel.
 
toh 18. august 2015, kl 09.34
"sest normaalne naine ei karda sünnitust" - nii lolli väidet pole ammu kuulnud.
kõige parem tugi sünnitusel on su oma mees ja kaastundlik ämmaemand(õnneasi) ja imeline epiduraalanalgeesia ehk rahvakeeli seljasüst.
hirm sünnitamise ees on täitsa normaalne.
 
blond 18. august 2015, kl 12.06
Mina soovin jälle pruuni beebit, aga mees ei luba soojale maale tooma minna.
 
mhhhh 18. august 2015, kl 12.24
No kuule... mis jutt. Tänapäeval on võimalusi hulgem, et sünnitus vähem valulikumaks muuta. Miks arvad, et keisriga on lihtne? Piisav põhjus miks mitte keiser on... sama mis laps põrkuks peaga vastu betoonseina. Mõtle... Pole vaja teha ennatlikke järeldusi teiste sünnitustest. Minul läksid mõlemad hästi, sõbranna piinles peale keisrit mitmeid tunde veel valudes.
 
ups 18. august 2015, kl 12.34
Peale keisrit on valu ja ebamugavust palju pikemalt, kui tavakorras sünnitades sünnitusvalu. Kuigi see võib hullem olla, aga seda annab mitmel moel leevendada.
Mu palatikaaslane ei saanud peale keisrit paar päeva ei püsti ega normaalselt süüagi, minul polnud miskit häda.
Ning milleks oma emakat ja kõhtu lõikuda? Armkude ei tee emakale miskit head.
Igaüks kardab esimest sünnitust, ma kartsin järgmisi ka. Normaalne ju.
 
Ehh 18. august 2015, kl 16.05
Peale keisrit peaks olema võimalik valu leevendada valuvaigistitega.
 
atyo 19. august 2015, kl 17.30
Kallikesed, keiser mõjub ka lapsele. Ega asjata arstid ei tee keisrilõiget vabal valikul. Lugege ja mõistkem rohkem inimkeha olemust- mitte ainult tasandil, et valuvaigistid võtavad valu ära. Kardame jah sünnitust, aga sellest ei tohi tekkida paanilist hirmu.
 
Smiley 21. august 2015, kl 19.50
Mina ka kardan sünnitamist. Emal olid rasked mõlemad sünnid ja eks see asi kipub päranduma, sest anatoomia/geneetika ju sarnane.
Teiste inimeste kogemuste põhjal võib öelda, et tegemist on ka natuke bingolotoga - mõnel on nii olnud, et vupsti ja valmis! Lihtsamgi, kui piruka küpsetamine.
Saab ka võtta eraämmaemanda, kes rohkem sulle pühendub. Rasedus/sünnituskoolis käia. Lisaks pakutakse seljasüsti, tilka. Kaalu ka vettesünnitusvõimalust, pidi olema lõõgastavam...
 
mees 22. august 2015, kl 20.50
Mis siin arutada... Teeme lapse valmis.. Ja see kuidas ta välja tuleb on looduse teha.. Ja see et kuidagi välja ei taha tulle. on kasvatuse viga.. varem ei kandnud naised pükese olid kleidiga ja puusad laienesi ilusasti.. nüüd on naistel nii kitsad puusad nagi kriipsud.. paljudel naistel on õlad laiemad kui puusad.. Nii et kandke jah kitsaid teksaseid ja saate meheliku keha.. Tsello taolist keha nooremate seas kohtab juba harva.. Ja sinule naine.. Ära hakka end rikkuma.. las võtavad sinu seest raku.. segavad sav nõus mehe spermaga kokku ja panevad näiteks naabri naise sisse ... ta toob selle ilmale ja saad ilusa lapse .. ennast rikkumatta.. ja muidugi oleks talle viisakas maksta ka natuke
 
mehele 28. august 2015, kl 19.41
No teksad nüüd küll inimese kehakuju sel määral ei mõjuta, ega see korsett ole :) Tänapäeval pealegi tihtipeale stretšmaterjal. Vaevalt et keegi kitsaid teksaseid beebieast peale kandma hakkab.
 
Ing 25. detsember 2015, kl 14.48
Mina jälle ei taha seksi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!