Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kas olen või ei ole?
 
Margit 07. mai 2016, kl 00.44
Imelik küsimus siis päevad olid aprilli lõpus enne päevasid olin vahekorras oma kutiga ja peale päevi ka. Kõhus mullitab ja sellised imelikud nagu liigutused oleks! Järgmised päevad peaksid hakkama mai lõpus 25 ndla. Kas võin olla rase? Kas peaksin ostma testi , kas võib näidata? ilmselt võhik sellel alal aga veidi arvamusi võiksite ikka ju jagada :D
 
author 07. mai 2016, kl 03.37
Päevad päevad.. on puhkepäevad
 
Veel 07. mai 2016, kl 09.27
Laps on sul juba kohus ja liigutab!
 
* 07. mai 2016, kl 11.31
Teoreetiliselt on alati raseduse oht olemas kui seksitakse. Praktiliselt peaks antud juhul tõenäosus aga väga väike olema. Kui juhtuski nii, et jäid rasedaks, siis on see rasedus alles nii algstaadiumis, et test seda kardetavasti veel ei näita. Samuti võib juhtuda, et mõnel naisel annab rasedus kohe tunda, aga üldjuhul nii ruttu siiski mitte. Esimesed kümme päeva üldse seemnerakk alles pressib end munarakku, peale seda saab rääkida viljastumisest. Raseduse sümptomida hakkavad avalduma alles peale seda ja tavaliselt kusagil sinnakanti kui peaks nö uued päevad tulema, mis siis ära jäävad.
See mullitamine ja liigutamine võib tingitud olla hoopis soolegaasidest (soolestikku on õhku sattunud). Minul on sellist asja elus mitu korda juhtunud, et alakõht nagu mullitaks ja liigutaks. Üks kord oli lausa paar nädalat jutti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!