Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kardan, et olen rase
 
K.P. 05. august 2016, kl 17.59
Tere, mul on selline mure, et mu 'päevad' on praeguseks hilinenud 5 päeva. Muidu olen võtnud antibeebipille, mis need regulaarseks muudavad (pool aastat on alati iga kolme nädala tagant alanud esmaspäeval), kuid viimane kuu ma neid ei võtnud ning olin kaks korda ka ilma kondoomita vahekorras. Paar päeva enne seda, kui menstrulatsioon oleks algama pidanud, sain külge põiepõletiku. Lugesin internetist, et ka see võib tsüklit mõjutada. Sooviksin siiski abi, sest olen väga mures, kuid testi tegemiseks on veel liiga vara. Kas ühekuine pilli paus ja põiepõletik võivad seda kõike mõjutada?
 
lihtne 05. august 2016, kl 19.48
Siin pole vaja nendelt "tarkadelt" sellist nõu küsida. Osta apteegist test ja siis saad teada, kas oled või mitte. Selliseid asju ei saa keegi teine või kolmas sulle öelda, seda enam, interneti teel.
 
ilme 05. august 2016, kl 21.18
nuh, kui sa vahendeid ei kasutanud (pillipaus pole vahend!), siis jah, võid rase olla.
 
soovitus 05. august 2016, kl 22.41
lugedes autori juttu, oled biomass ja väga rumal, soovitan aborti teha, et inimkonda päästa uue ossi ja rullnoka või lolli l...tsi eest
Agne Tamm 22. august 2016, kl 20.17
J@ta laps alles! Kasvata! Palunv@ga! Olgelahked!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!