Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Mõnele võiks lastetuse ravi kujuneda lihtsaks...
 
Naine44 28. detsember 2016, kl 22.01
Räägin ühe loo, mis võiks aidata mõnda lastetut pere. Ei nimeta ennast ravitsejaks, aga olen oma lähedasi kätega ravinud või valusid ära võtnud juba aastaid ning sain nüüd hiljuti hakkama erilise juhtumiga. Nimelt käisin täditütrel külas ja ta palus mul oma põlvi ravida. Hoidisin käsi põlvede kohal, jutustades pikalt maast ja ilmast. Umbes tunnikese pärast katkestas ta vestluse, mainides et kuumus põlvedest liikus üles alakehasse ja seal kõik "väreleb". Lõpetasin seansi selleks korraks. Nädala pärast tuli kõne kus ta teatas, et tal hakkasid "päevad" mida polnud olnud 5 aastat juba. Arvan, et ravienergia mõjutas hormonaalset süsteemi ning miks ei võiks ma saada mõjutada energiatega naist, kellel ongi seal midagi paigast ära ning seeläbi ei rasestu ... Ehk siis kui kellegil on soovi ennast tervendada, siis võite saata e-maili: tuleveskid@gmail.com ja ma saaksin loodetavasti aidata. Mis siin kaotada oleks... Raha ma ei soovi, küll aga võiks kohtumine toimuda Tallinnas.
 
Mees 28. detsember 2016, kl 22.57
Kas meestele käsi peale pannes on ka võimalik kinnijäänud energiad liikuma saada?
 
külmad käed 29. detsember 2016, kl 06.21
mania grandiosa
Agne Tamm 29. detsember 2016, kl 10.18
Eks naise enda usk aitas! Keegi põlvitas ta ees ja masseeris põlvi! Emal kästi ka/searasva ja äädikaga põlvi määrida, masseerida! Vana eesti ravitseja Suri käskis ju ülekere searasvaga kokku määrida! Massaaž aitab , kui inimene ise ennast üldse ei puudu!
Agne Tamm 29. detsember 2016, kl 10.19
Sööge maasikaid vaarikaid! Pidi ka aitama!
Agne Tamm 29. detsember 2016, kl 10.28
Isiklikult usun veel eesti mustikatesse, sügavkülmas!
 
Issand The Myristaja 05. juuni 2019, kl 20.29
Agne jutt on igal juhul normaalsem kui teemaalgataja oma
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!