Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kokkupuuteid munarakudoonorluse ja/või viljatusraviga?
 
KM 20. märts 2017, kl 20.30
Tere!

Kirjutan, et leida häid inimesi kellel on kokkupuude või kogemus munarakudoonorluse või viljatusraviga. Otsin just neid noori inimesi, naisi, kes on peret suurendanud, või plaanivad seda teha munarakudoonorit kasutades.

Teen lühidokumentaali munarakudoonorlusest, et tõsta selle tänuväärse protseduuri populaarsust ning teavitada noori naisi sellise võimaluse olemasolust, nii doonorite kui ka last igatseva perekonna jaoks.

Kui oled keegi kellel on sellise teemaga kokkupuude, palun kirjuta mulle kadi.maarja(at)gmail.com ning räägin projektist lähemalt, kindlasti on mul palju küsimusi millele väga otseselt allikalt vastuseid tahaksin saada. Kõik info mida dokumentaalis avaldan või kasutan, arutame omavahel läbi ja miski ei saa teoks ilma kokkulepete ja nõusolekuteta.

Südamest loodan, et leian siit häid inimesi, kes võiks mind aidata, et üheskoos aidata paljusid teisi!

Palun kirjuta mulle:
kadi.maarja(at)gmail.com

Lootusrikkalt oodates,
Kadi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!