Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Tahaks väga rasedaks jääda aga ei õnnestu
 
Ann 21. juuni 2017, kl 01.00
Sooviks väga rasedaks jääda ja teeme mehega omalt poolt kõik, et see juhtuks aga siiani teste tehes ja arstil käies olen saanud negatiivseid vastuseid. Mis võiks selle põhjus olla, et ma pole siiani veel rasedaks jäänud?
Varsti teen uue testi, kuna päevad on hiljaks jäänud ja emakas valutab....kas see võib rasedusele viidata? Samas oli mul vahepeal 5 kuud päevad ära ja ei olnud rase ka.
 
probleemitu 22. juuni 2017, kl 13.49
MIttesobivus.
Küll ja küll nähtud neid, kes oma mehega ei saa ja teine isane peab sisuliselt ainult riista näitama, kui juba naine rase.
 
kkk 04. juuli 2017, kl 22.30
on alles "vaimukad" vastused.

Ovulatsiooniteste oled teinud ja selle järgi proovinud ajastada?
Kui ei õnnestu jääda, siis võib viljatuskeskusesse visiidile pöörduda ka varem kui on soovituslik proovimisaeg (1-2a). Näiteks Pelgulinna haigla juures on reproduktiivmeditsiini keskus, kes selliste probleemidega tegeleb.
Hetkel käime mehega samuti seal ja välistame järjest võimalikke põhjusi, et siis leida see probleem. Sellest olenevalt või olenemata tuleb varsti ilmselt proovida alternatiivseid meetodeid.
 
armuke 13. november 2017, kl 15.04
probleemitu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> MIttesobivus.
> Küll ja küll nähtud neid, kes oma
> mehega ei saa ja teine isane peab sisuliselt ainu
> lt riista näitama, kui juba naine rase.

See teooria tundub vist õige olema küll.
Oma mehega sai naine vaid kunstliku viljastamisega ja mitu korda proovides, aga vaevalt sain ise talle otsa sisse, kui juba kaks triipu.
Või äkki on teemaalgataja mehe sperma kvaliteet nadi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!