Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
jõuluvanale
 
Liisa 30. juuli 2007, kl 15.23
tahaksin ka last, vanust juba 33, aga ei saa. haridus olemas, hea töökoht, ainult... jah. elan mehega kolm aastat koos, tema elukombed pole ka head, armastab alkot ja suitsetab sealjuures. ma olen temaga sel teemal rääkinud, aga tulemusteta. hakkab hoopis mind süüdistama, et ma ei tahagi ja mida kõike veel. käisin temaga mõni aeg tagasi arsti juures ja olidki tal lood halvad selle asjaga. ega temal polegi miskit häda ega vajadust selle nimel pingutada, tal kaheksateistaastane poeg olemas ja minu virin teda ei morjenda. ma olen viimasel ajal vihane ja pettunud ning see paistab juba igast otsast välja. eks me laiali läheme, see ongi vaid aja küsimus. siis ma otsin kellegi ja lasen endale lihtsalt lapse teha. kui ei peaks õnnestuma, jääb veel kunstlik viljastamine või kasulaps. aga lapsi ma tahan. ma ei peaks siingi vigisema ega teie aega raiskama, aga vähemalt sain hingelt ära öelda.
 
noo-noo 30. juuli 2007, kl 17.13
oot-oot, parem ikka elada mehega, kes ei taha lapsi, kui elada üksi koos oma vallaslapsega!
 
Liisa 30. juuli 2007, kl 17.46
hea iroonia. mul on lapsele nii mõndagi pakkuda. ja konkreetset meest mina lapsendada ei taha, vägisi kipub küll juba sinnapoole. till ei tee mehest veel meest. ma küll ei vaatand seda konkreetset organit, kui temaga kooselu alustasin. eks igal inimesel ole ka häid külgi. mul on lihtsalt hirmsasti isu täis sellest mõttetust vegeteerimisest temaga.
 
helina 30. juuli 2007, kl 17.58
Tubli naine oled!!!
 
noo-noo 30. juuli 2007, kl 18.20
mis iroonia?????????
igal juhul on mees etem kui laps, juhul kui selline valik peaks tekkima! loomulikult on parem, kui mõlemad oleksid, aga kui vanus juba selline, et pead valima emma-kumma vahel, siis loomulikult mees, seda enam, et mees on juba olemas, pole vaja otsima minna.
 
Xx 30. juuli 2007, kl 21.07
Mehed tulevad ja lähevad, laps aga jääb. Ei tasu selle asjaga vist väga enam viivitada, kui juba 40 kukub, siis on vist suhteliselt hilja juba... Kunstlik viljastamine ei pruugi õnnestuda, on kallis ja pisut alandav. Kas Sa oled näinud lapsi, keda Eestis lapsendada saab? Enamik nendest on haiged, vaimse või füüsilise puudega, see on muinasjutt, et kuskil on keegi tark, tubli ja ilus orvuke, kes ootab Sind endale emaks. Sellised lapsukesed lapsendatakse välismaale (kuigi seaduse järgi ei tohi tervet last välismaale lapsendada - aga mida seadused maksavad, hoopis raha kõneleb). Usu mind, olen sotsiaalsfääriga kokku puutunud. Ma arvan, et lapsele elu kinkida on suurepärane, võta see asi ette. Palju edu!
 
Liisa 30. juuli 2007, kl 21.22
Tänan toetuse eest!
 
Nõiaplika 30. juuli 2007, kl 21.34
Armas,Liisa!:-)
Mul on juba 1 järeltulija-15-aastane noor sorts!
Ja olen hetkel Sinuga n.ö ``ühes paadis``! Lugesin Sulle saadetud vastuseid ja olen nõus,et till ei tee veel meheks! Minu moto on- parem uhkelt ilma,kui sitalt saanud! (Seda meeste osas,aga aeg tiksub....)
Tahan öelda,et naisele on ja jääb laps number 1-ks!
Aga soovitan Sulle,et võta paber ja pane kirja üksikema + ja -sed!
Olin veel kuu tagasi kindel,et saan hakkama ja mehelt ei vaja rohkem,kui ``5 minutit``;-))
Nüüd,kui olen tädi ja näinud lähedalt,mida tähendab sellise``nuku``sünd,(õde on õnnelikus abielus),siis...
Muutsin natuke oma + ja - graafikut:-(
Aga,kui Sul on kõrval pere(ema,õde ,vend jne...),ja tunned,et saad hakkama,siis ära kõhkle ja tee endale see kaunis kingitus!

Sulle päikest soovides!
 
* 30. juuli 2007, kl 22.21
Mina olen alles 15-aastane, aga kiidan sinu lapsesaamisotsuse heaks. Ise olen küll mõelnud, et kui tulevikus ei peaks meest olema, aga vanus hakkab tiksuma, siis saan ise lapse. Saab ka meheta hakkama. Loomulikult oleks mees ja laps ja koer-kass ilus ja ideaalne, aga alati ei lähe nii. Ja mehe ja lapse vahel valides... pole valikut, laps igal juhul.
 
mees 31. juuli 2007, kl 07.47
mis toimub,teeks aga lapse,vahest veel teise.Kas te mehe käest kah küsite hiljem pärast teavitate,või hakkab laps kunagi küsima
kust ma tulin. Ah oli üks kiimakott,lasin ära teha.Väga egoistlik suhtumine,nii lapse kui mehe suhtes
 
Liisa 31. juuli 2007, kl 08.39
kallis mees, asjad ei ole nõnda,nagu arvad. eile õhtul läksingi oma mehest lahku. ta oli jälle joonud ja minu kaameli kannatus katkes. ma ei taha enesele alkohoolikut eluks ajaks kõrvale, see mul oma isa näol juba oli kakskümmend aastat. ootasin küll kümme aastat "seda õiget", kuid sain alkohooliku. ma olen lihtsalt väsinud sellest kõigest. ma kaalun lapsendamise võimalust või tahan lihtsalt olla kellegile abiks selles elus. isa on lapsele väga oluline, ei vaidle vastu. ise tundsin, kui oluline ta on, kui teda tegelikult mul polnud.
 
Nõiaplika 31. juuli 2007, kl 13.15
To: mees!

Leiad,et see on mehe suhtes ebaõiglane ja egoistlik suhtumine naise poolt! Ja kas see on õiglane,kui Teie-mehed oma ``kuldses keskea kriisis``vahetate oma lapse(ed) ja nende ema välja noore blondiini vastu,kelle jalad kasvavad kõrvade tagant??!! Ja mis vahet siin siis on-lapsi kasvatab ju ikka naine üksi!! Kas siis ei esita laps küsimusi?? Ja tunduvalt halvem on lapsele teadmine,et isa hülgas pere!
 
mees 01. august 2007, kl 07.20
ei vaidle vastu,et mehed on parajad põrsad, sama võiks ka naiste kohta öelda. Võtavad nemad ju vastu need mehed.Ei sa süüdistada ainult üht poolt, vankrit veetakse koos. See on eraldi teema ja pikalt laialt kindlasti läbi arutatud. Aga lapse soetamise suhtes peaks kindlasti põhjalikult läbi mõtlema ja siiski proovima leida kindel ja usaldusväärne partner, tean see pole kerge aga siiski.
 
succy 01. august 2007, kl 20.11
Mulle küll paistab, et Liisa on asja enese jaoks vägagi läbi mõelnud...niiet edu ja jaksu sulle!...Aga vaata ringi, äkki on veel mõni tore vaba mees ennem kui kliinikusse lähed:)...Mis lapsendamisse puutub, siis minu tuttavad said küll omale ilusa toreda ja terve plikatirtsu, ainult veidi arg oli algul...aga pole ka imestada...igaljuhul..on nii nemad kui tüdruk nüüd õnnelikud...loodan et ka sinu, Liisa, muinasjutt õnnelikult lõppeb;)
 
to noo-noo 05. august 2007, kl 11.37
Autor: noo-noo
Aeg: 07-30-07 17:13
oot-oot, parem ikka elada mehega, kes ei taha lapsi, kui elada üksi koos oma vallaslapsega!

Autor: noo-noo
Aeg: 07-30-07 18:20
mis iroonia?????????
igal juhul on mees etem kui laps, juhul kui selline valik peaks tekkima! loomulikult on parem, kui mõlemad oleksid, aga kui vanus juba selline, et pead valima emma-kumma vahel, siis loomulikult mees, seda enam, et mees on juba olemas, pole vaja otsima minna.

USKUMATU, ET SELLISEID EBARDEID OLEMAS.HUVITAV, MIS SOOST SA SELLINE OLED.
 
C. 21. august 2007, kl 22.34
Mina ka ei saa aru,kuidas nii saab mõelda,et enne mees ja... Kui mees lapsi ei taha ja neid ei salli,kuidas siis sellisega elada.krt teab mis ta veel lapsele teha võib.õudne mõeldagi:(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!