Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
pikk vahe
 
Triin2 01. august 2007, kl 13.37
Küsimus naistele, kelle lapsed pole sündinud väikse vahega - kui esimese ja teise lapse vahe on ikka 14 - 15 aastat, siis kas teise lapse sünni puhul tuleb meelde kõik, kuidas esimesega oli, või on siis selle teise lapse sünd nagu sünnitaks esimest korda? Sai vist natuke segaselt küsitud nüüd, aga tänud neile kes viitsivad vastata.
 
silx 01. august 2007, kl 15.10
Iga sünnitus on oma nägu,pole vahet,kui pikk on see vahe aastates.Minu esimese ja teise lapse vahe on 7,5 aastat,teise ning kolmanda lapse vahe ainult 1,4 aastat.Kõik sünnitusprotsessid on teineteisest erinenud(kellaajad,valud,lapse sünnikaalud...),ainus sarnane asi on olnud see,et kõigi kolme lapse sünd on toimunud kergelt,nii umbes 4 -8 tunni jooksul,seega suhteliselt kiiresti...
 
kata 01. august 2007, kl 17.24
Minu lastel on 16 aastat vahet. Sünnitused olid mõnes mõttes üsna sarnased - sünnituse pikkus, valude tugevus jne. Lihtsalt esimene algas valudega, teine vete tilkumisega, edasi peaaegu üks-ühele (ka sündimise kellaajad, 1 tunnise vahega).
Aga meeletu vahe oli sünnitushaiglates ja suhtumises. 16 aastat tagasi pelgulinnas ja 2 aastat tagasi fertilitases sünnitamine lihtsalt ei kannata mitte mingit võrdlemist, seega ma ei üritagi.
Praegustes tingimustes võiks veel 10x sünnitada.
 
emme 02. august 2007, kl 11.52
minu laste vahe on 13 aastat ja täista loll olin kohe aga ajaga oled juba tegija..nüüdseks viimane üle 2 aastane ja plika saab 15,ja see on kohe hea tunne et veel 1 laps aga rohkem ei taha..olen oma 2 last kätte saand,1 juba suur ikkagi vaja viimasega veel asjalik olla...ja MEES kasvatada!
 
ema 03. august 2007, kl 18.41
Eks iga sünnitus on ikka ainulaadne,aga kui esimese lapse sünni ajal olin ikka täiesti loll,ei teadnud ööd ega ilma ei sünnitusest ega kõigest muust,mis sünnitusele järgneb,siis teise lapse sünni ajal,mis oli 10 aastat hiljem,juba oskasin arvati,mis ikkagi toimuma hakkab ja laps tundus ka kohe ikka väga oma.
 
& 20. august 2007, kl 08.32
Vahe 16 aastat. Eks meeles oli esimene sünnitus küll, aga võrdlusmoment jäi teise kasuks. Esimene pikk ja vaevaline, teine ootamatult kiire. Vahepealsete aastatega on haiglas kõik väga muutunud, toad, suhtumine, kõik need valutamise abivahendid jne. Nagu kaks eri maailma!(kusjuures mõlemad lapsed sündinud ühes ja samas haiglas) Ainus mis endiseks on jäänud - sünnitama pead ikka ise :))))


Jõudu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!